2777
2789
عنوان

یک لیتر شیر دارم

90 بازدید | 9 پست

تاریخ انقضاش تا اخر هفته ست منم امشب دارم میرم مسافرت نمیتونم ببرمش، چی باهاش درست کنم ببرم بنظرتون؟

خودم به فرنی و شیر برنج فکر کردم

شما ایده دیگه ای دارید؟

بااجازت استارتر گل 

دوره اتاق خواب و همسرداری و دلبری شیدا صدیقو شرکت کردم 3ونیم پول دادم شوهرم زندکی برام نزاشته از دیروز که چرا خزیدی 

توروخداازم بخرین بخشی از پولم جبران شه خیلی ارزون میدم😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم با اون دوست بالاییمون موافقم. ماست درست کن بعد توش موسیر بنداز ابشو کامل بگیر بعد توی ظرف درب دار وترجیا پلاستیکی،مثلا ظرف سس مایونز یا ظرف ترشی واینا بریز درشو ببند ودنبال خودت ببر،میتونی بخوری تو سفرت.یکمم نعنا خشک هم ببر اوتجا قاتیش  کن.اتفاقا گرما زده ام نمیشی هرجا رفتی

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
منم با اون دوست بالاییمون موافقم. ماست درست کن بعد توش موسیر بنداز ابشو کامل بگیر بعد توی ظرف درب دا ...

چه ایده باحالی مرسی عزیزم😍😍

چجوری باید با شیر ماست درست کنم؟

چه ایده باحالی مرسی عزیزم😍😍چجوری باید با شیر ماست درست کنم؟

بزن نت قلق داره.باید خوب بجوشونی بعد صبررکن سرد بشه در حدی که نوک انگشتتو بشوری و بتونی در حد ۵ثانیه تو شیر نگه داری،خیلی سرد نباسه خیلیم داغ نباشه. بعد بهش مایه ماست بزن. یعنی اندازه دوسه تا قاشق ماستی که دارید رو بریز توشیر ودرشو ببند بعد دور قابلمه شو یه چادر نماز بپیچونیه و بعد کل قابلمه شیرو با شلوار یا حوله مردونه و دوسه تا پتو بپوشون تا حسابی گرم بشه ۴،۵ ساعت باید بمونه بعد درش بیاری تا خنگ بذاری یخچال و باز حداقل تا ۴،۵ ساعت ماسته رو ازش نخورید  وبقولی پاره اش نکنید. یادت باشه بیشتر از ۴،۵ ساعت اون زیر نمونه ودوران پریودی هم نمیتونی ماست درست کنی چون ماسته نمیگیره خراب میشه.

این یک لیتر دیگه کفاف نمیده هم حجمش کمه هم الان دیگه دیر وفته من فکر کردم بلدی، اگه بلد بودی همون دیشب درست میکردی الان دیگه اماده بود. الان همینجوری با کیک وبیسکوییت بخور. یا حداقل سریع باهاش کیک درست کن بذار تو فر، بعد کیکه رو برش بزن تو ظرف بچین وبا خودتون ببرید تو راه بخورید

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم