2777
2789
عنوان

شکایت کنم ازش

172 بازدید | 13 پست

بنظرتون بابت دوبار مزاحمت دوست همسرم شکایت کنم ؟؟؟؟! همیشه دخالت می‌کرد اما دو‌بار با خود من درگیره 

تاپیک قبل توضیح دادم  

در حال جدایی ام 

دام می‌خواد ادم بفرستن بزننش اما قانونی بهتره ؟! 🤦‍♀️

🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست همسرکجای پیازه؟

نمی‌دونم. بیبخشید بی ادبی میکنم 

مرتیکه از اول با مادر همسرم دست به یکی بود مادر همسرم میگفت فقط کاری کن اینا بهم بزنن چند بار همسرم میذاشت میرفت غیبش میزد پکیج اخلاق بد داشت … شوهرم بی غیرتی میکنه 

از این طرف ام این امروز دادگاه داشت تیکه مینداخت و بعد تهدید کرد ،پدر ام ب شدت آروم فقط سکوت میکنه منم به برادر ام گفت اونم راه اش دوره و بعد  برادر ام تماس گرفت باهاش تهدید اش کرد مزاحم من نشه . حالا شکایت کنم ؟؟؟؟ بهتره یا …  

🕊
نمی‌دونم. بیبخشید بی ادبی میکنم مرتیکه از اول با مادر همسرم دست به یکی بود مادر همسرم میگفت فقط کاری ...

قانونی مدرک جمع کن وشکایت کن اگه هم خانوادشومیشناسی بهشون بگو.

به خانوادت هم بگوکه درجریان باشن که بعدخانواده ی شوهرت تهمت نزنن بهت

مدرک داری ؟ تبرعه میشه در لحظه

برای اینکه توی خونم اومد بدون اجازه نگهبانی و بزور وارد شد ، میتونم یه استشهادیه  جمع کنم 

خودش ام اقرار میکنه صد درصدد ک اون شب اومده.  و اینکه تو دادگاه هم  به من توهین کرد … که اینم. در ملع عام بود اما پیش مادر همسرم نیمه سابق ….  منم پیام به همسرم میدادم ک بی غیرت پدر اونو من در میارم …. و برادرممم امروز تماس گرفت ما سکوت کردیم اینا با صلح کارشون پیش ببرن تو چی میگی  … گفت یبار دیگه مزاحم بشی و زیاد حرف بزنی رندت میکنم ، 

از یه طرف این پسره خیلی خیلی پرو یه وجب قد داره فقط ادا … تو زدن باشه بردار یدونه بزنه نقش زمین میشه این 🤦‍♀️ولی نمیخوام خانواده ام درگیر بشن فقط خواستم با صلح طلاق بگیرم اما دنبال شر هستن 

🕊
قانونی مدرک جمع کن وشکایت کن اگه هم خانوادشومیشناسی بهشون بگو.به خانوادت هم بگوکه درجریان باشن که بع ...

تهمت چی ؟؟؟؟  این مرتیکه جلو خانواده همسرم پرو پرو باز تیکه انداخت  و تهدید کرد.   مدرک چیا می‌خواد !؟   من پدرم میگه ازش شکایت کن دعوا میگه نکنیم شکایت کنیم 

🕊
تهمت چی ؟؟؟؟ این مرتیکه جلو خانواده همسرم پرو پرو باز تیکه انداخت و تهدید کرد. مدرک چیا می‌خواد ...

این نقشه خانواده شوهرکثافتته شایدفردا بگن ایناباهم بودن ایناهیچی ازشون بعید نیست

ازش شکایت کن وهمون نگهبانیوهم بیاربرا شاهدت

این نقشه خانواده شوهرکثافتته شایدفردا بگن ایناباهم بودن ایناهیچی ازشون بعید نیستازش شکایت کن وهمون ن ...

اصلا قضیه این شد 

که به شوهرم گفتم این اینجا چیکار میکنه بگو از خونه من گمشه بیرون منو شوهرم تو اتاق بودیم این مرتیکه ارزال تو پذیرایی پشت در اتاق … بعد شوهرم گفت اومدیم بهت ن ج … کنیم 

اینو گفت من دیوانه‌ شدم من کلا صداهاشونو ضبط کرده بودم گوشیم پاک شدن  اما فیلم رفتنش هست . این الکی ب پلیس گفته منو از خونه انداخته بیرون منم به دوستم گفتم بیاد صورتجلسه کنیم شاهد باشه. اخه یکی نیست بگه پس مادر جادوگرت ک همیشه هست و دایی هات … چرا نگفتی 

بعد قاضی براش مشخص شد اصلا سوال نپرسید به من گفت برو به حالتی که یعنی میدونم حق با تو … 

اینا دقیقا کثیف تر از این حرفا هستن شماره منو ب دوستاش داده ک مثلا وصله بزنه منم سریع اسکرین میگرفتم ب وکیل ام میفرستم مدرک ک به دادگاه بگم این مرتیکه شوهر م بی غیرت 

خلاصه این مرتیکه ارازال برادر ام تهدید کرد 

حالا شوهر خواهرم با بردار ام بیان دادگاه ولی من نمیخوام دعوا بشه دردسر برای خانواده ام نمیخوام برسه اونا چه گناهی کردن من انتخاب اشتباه بود 

🕊
بببن فک کنم میشه فیلما وپیامکای حذف شده رو برگردوند از وکیل وکچنتا کافینت بپرس

نهایت اپل ایدی بدم به کسی بیینم میتونه صدای ضبط شده رو برام برگردونه .  برای زدن اش هم راه سریع تر و راحت تره اما اینا چون ارزال هستن میترسن از دادگاه 

🕊