2777
2789
عنوان

نظرتون درباره عملهای زیبایی چیه

187 بازدید | 18 پست

من چشمام پف داره

هردو پلک بالا و پایین

بنظرتون خوبه عمل کنم پلکامو

یکی از اقواممون چشماشو عمل کرد بینیش عمل کرد صورتش زاویه سازی کرد لباش ژل زد  و...کلی عمل ولی بهش نمیاد

نمیدونم من با عمل چجوری میشم 

میدونین عوارض داره یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو نفر از اقوام ما پف چشمشونو عمل کردن بد شدن

یعنی همون پف به چهره شون میومد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عوارض چی نداشت

اونقد صمیمی نیستیم عوارض رو بپرسیم یا بگن بهمون 

ولی واقعا چهره قبلیشون بهتر بود 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

در حد رفع نقص خوبه و البته طبیعی نه اینکه طرف کله اش کلا عوض بشه و بشه یکی دیگه:/

دقیقا 

من و شوهرم وقتی میریم تو شهرمون خیلی همکلاسی هاشو میبینه و احوال پرسی می کنه

ولی من اکثرا زنایی رو میبینم که شبیه هم شدن از بس عمل کرد نمیشه کسی رو شناخت واقعا

مثلا پف چشمای من نقصه یانه

بنظر من پف چشم کم نه 

اما اگه پف چشم بالا باعث سنگینی میشه یا خیلی نزدیک ریشه مژه هاس و یا باعث میشه عرق داخل چشم بریزه عمل کن 

در غیر این صورت داری دنبال ایراد از خودت میگردی 

عمل های زیبایی هم اینجوریه که از یه ژل لب شروع میشه بعد به پلنگی تبدیل میشه همه پلنگا از همین جا شروع شده

میدونی دارم چی میگم ؟ وسوسه انگیزه و وارد چرخه ای میشی که تمومی نداره