2777
2789

سلام بچه ها من ۲ساله با یه پسرم خیلی خیلی زیاد دوسم داره همه جوره ثابت کرده رابطمون راه دوره تا حالا ۷بار همو دیدیم کلا ب خاطر من کلی راهو میکوبه میاد خیلی خیلی زیاد محبت میکنه بچه ها من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم تو بچگیم و...دلم یه خیال راحت میخواد چرا من نمیتونم دوسش داشته باشم حس خاصی بهش ندارم یمی حسم نوسان داره میخواد چن ماه دیگه بیاد جلو خانواده هامونو در جریان بزاریم ولی من شک دارم دو دلم همش بهشم گفتم که من دودلم و... 

دلم میخواست اوکی باشم دلم میخواد منم دوسش داشته باشم خیلی خیلی پسرخوبیه عالیه از همه نظر 

بچه ها چیکار کنم🥺؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره چی گفت؟

رفتیم مشاوره من به مشاوره گفتم ک چون خیلی زیاد بهم محبت میکنه و...دلسرد شدم ازش اونم گف آره اینجوری یکنواخت میشه رابطه باید با پارتنرت حرف بزنم خودم پارنترم هنوز نوبت نگرفته بره پیشش 

بلاتکلیفم🥺🥺چکار کنم