2777
2789
عنوان

ماجراهای من و پسر فامیل🙄

2737 بازدید | 11 پست

دو سالی می‌شد که شاهد رفتارهای عجیب پسر فامیل بودم به نظر میومد که از من خوشش اومده و همین دیروز این بهم ثابت شد. قبل از اینکه بگم چه اتفاقی افتاد باید بگم که خیلی سر به سرم میزاشت و همچنین همیشه وقتی تو جمع فامیلی بودیم سعی میکرد منو بخندونه و کم کم منم ازش خوشم اومد. ما تو شهرای مختلفی زندگی میکنیم و فقط تو تعطیلات رفت و آمدی بینمون ایجاد میشه. دیروز وقتی خونه ما بودن شمارمو ازم خواست و منم تصمیم گرفتم که شمارمو بدم. امروز بهم پیام داد و یه مکالمه خیلی عادی داشتیم. ایشون کلا خجالتی و ساکتن منم همینجوریم برای همین فک نکنم بتونیم مکالمه های طولانی داشته باشیم مخصوصا توی چت کردن. به هرحال من نمیدونم کار درستی کردم یا نه. از دیروز خیلی فکرم درگیره

بنظرتون به جایی میرسیم؟ و اینکه چطوری میتونم بحثو باز کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نسبتی باهم دارین؟ چند سالشه؟ جریان رو تعریف کن قشنگ 😁

نسبت خیلیی دور😂😂

بیشتر از فامیل دوست خانوادگی حساب میشیم

ایشون ۲۴ سالشه سرکار میره کلا خیلی پسر متشخص و باشعوریه خانوادش هم مثل خودش

نسبت خیلیی دور😂😂بیشتر از فامیل دوست خانوادگی حساب میشیمایشون ۲۴ سالشه سرکار میره کلا خیلی پسر متشخ ...

به به انشالله که همه چی خوب پیش بره 🌹✨

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
آخه خجالتیه منم دوست دارم مکالمه ادامه پیدا کنه ولی اونم از یه جایی به بعد هیچی نمیگه

پسرا خجالتی نيستن خیالت راحت 

بزار خودش مشتاق باشه واسه حرف زدن 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....