2777
2789
عنوان

ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست
سوغاتی خوب میشه خرید ؟ برند های خوبی توش شعبه دارن ؟

ال سی وایکیکی کوتون اچ اند ام ماوی دفکتو مانگو ادیداس...

اینارو یادمه بود اون موقع ،من چهارپنج سال پیش رفتم خوب بود یه عالمه پاساژ جدید داشتن میساختن ،الان حتما بهتر هم شده

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله زمینی میرم لیر امروز نمی‌دونم ولی عید استانبول نزدیک نفری سی تومن ولی وان تقریبا نصفش شد چون تا ...

چه جالب مرسی گفتی منم تعریف وانو زیاد شنیدم دلم میخواست برام غذا اینا خیلی گزون نیست فقط نگران هتل بودم شنیدم لباسای اوتلت خوبی داره

چه جالب مرسی گفتی منم تعریف وانو زیاد شنیدم دلم میخواست برام غذا اینا خیلی گزون نیست فقط نگران هتل ب ...

هتل دیگه خب از شبی سه تومن شروع میشد برای ما و انگار چند سال پیش لباس های خوبی داشته ولی بخاطر تورم دیگه زیاد لباس های خوبی نداره برای خرید بیشتر میگن استانبول بهتره و میگن که فقط مواد غذایی خورد خوراک قیمت هاش خوب در میاد وان من اولین بارم هست میرم 🦦برم ببینم چجوری هست 

بد نیست ولی چهار نفر شبش میشه 12 حداقل🤧

از دو تخت میشه سه میلیون هر نفر که بره روی تعدادتون یک میلیون تا یک پونصد هتل می‌کشه روی هزینه اتاقش 🥲متاسفانه خرج کردن با پول ایران تو کشور های دیگه یکم سخته