2789

عزیزم اگه خیلی پریودت عقب افتاده حتما برو یه سنو برا ضخامت آندومترت بده الکی گرمی جات نخور ممکنه آندومترت نازک باشه بخوری الکی پریود شی اوضاع رحمت بریزه به هم اول سنو بده اگه زیاد بود میتونی گرمیجات یا پروژسترون مصرف کنی اونم با دوزی که پزشک تجویز میکنه نه خود سرانه اگم کم بود قبلش باید استروژن بخوری بعد پروژسترون

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر دوست دارم برم 😅😅😅من از دکتر میترسم 

وا عزیزم ترس نداره که بعدم قرار نیس معاینه بشی یا چیزی که میترسی!فقط بگو پریودم عقب افتاده برام سنو بنویس مشکلی نداشته باشم اونم مینویسه و طبق سنو بهت دارو میده همین!توی سنو هم فقط از روی شکم داخل رحمو تخمداناتو نشون میده ...مجردی؟آخه معمولا مجردا میترسن فک میکنن دکتر قراره چیکار کنه اونم یه خانمه مث همه ،همه چیزم براش عادیه

وا عزیزم ترس نداره که بعدم قرار نیس معاینه بشی یا چیزی که میترسی!فقط بگو پریودم عقب افتاده برام سنو ...

از نامزدم بدم میاد دیگه دوست ندارم باشه حالم خیلی بده ... میترسم از حاملگی 

از نامزدم بدم میاد دیگه دوست ندارم باشه حالم خیلی بده ... میترسم از حاملگی 

خب یه بی بی چک از دارو خونه بگیر هزارو پونصد ادرار اول صبحتو باهاش چک کن تا خیالت راحت شه

چون این چیزا عمرا باعث سقط بچه بشه دروغه حالا بماند که سقط گناه نا بخشودنیه ولی من اوایل حاملگیم نمیدونستم حاملم فکر میکردم مریودم عقب افتاده غوری غوری گرمی جات دم کردم سر کشیدم از آویشنو رازیونه و دارجین گرفته تااااااا یه جیزی که اسنشو نمیگم مردم واسه سقط ازش میخورن منم بخاطر گرمیش خوردم

خب یه بی بی چک از دارو خونه بگیر هزارو پونصد ادرار اول صبحتو باهاش چک کن تا خیالت راحت شه

روز ۳۶ رفتم ازمایش خون منفی بود ... بی بی چک ها دو تا منفی بود میگن خارج از رحم اشتباه میگه ازمایش برای همین‌میترسم

روز ۳۶ رفتم ازمایش خون منفی بود ... بی بی چک ها دو تا منفی بود میگن خارج از رحم اشتباه میگه ازمایش ب ...

نه عزیزم خارج رحمی زودتر مثبت میشه بتاشم بیشتر از بقیس