2777
2789
عنوان

میترسم

328 بازدید | 12 پست

سلام..در درگیری آخرم با شوهرم ‌که الان دارم ازش جدا میشم من هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم..فحش و بد وبیراه و هرچی که لجش رو دربیاره.چون بهم شک میکرد که دارم بهش خیانت میکنم منم  از آزار کلامی استفاده کردم و بهش گفتم آره اصلا دارم بهت خیانت میکنم..اونم برعکس همیشه هیچی نگفت اصلا

بعد متوجه شدم با موبایلش صدامو ضبط کرده.

چن هفته دیگه موعد دادگاهمونه میترسم ازین وویس علیه من تو دادگاه استفاده کنه..

بگه مدرک دارم علیه این خانوم

میشه؟دادگاه نمیگه چرا داشتی مدرک جمع میکردی؟

اگه اون وویس رو همونجا باز کنن آبروم میره پیش وکیل و قاضی با اون همه بدوبیراه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاری به مدرک واین حرفا ندارم ولی بهتر نیست برکنترل خشمتون یه فکری بکنید

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
پس چرا زیر شکایتنامه و اینا مینویسن اگه وویسی صدایی فیلمی دارین ضمیمه پرونده کنین و اینا؟

ببین اون هرگز جز مدارک نمیتونه باشه ولی دلیله مثبته به نفع شوهرته یعنی تو ذهن قاضی یه چیز منفی علیه تو هستش...اما اگه لحنت طوری باشه که مشخصه از رو عصبانیت یه چیزایی پروندی کاری نمی تونه بکنه...

ببین اون هرگز جز مدارک نمیتونه باشه ولی دلیله مثبته به نفع شوهرته یعنی تو ذهن قاضی یه چیز منفی علیه ...

آرام جون شکایت نکرده ازم فقط چن هفته دیگه که دادگاه حضانت بچه مه میترسم اونجا اون وویس رو بده به قاضی

صدا قابل استناد نیست چون شاید طرف با زور مجبورش کرده باشه که اون جرف و بزنه

اگه رو کنه باید همینو بگم چون در اصل همینطور بوده یه کارایی میکرد و حرکاتی انجام میداد  و زیر زبونش فحشایی میداد که من عصبی شم و داد بزنم اما صدای خودش درنیاد

چیستا میشه بپرسم چرا؟ طرف میتونه بگه این صدای من نیست؟

دوستم اگه واقعن کار به اینجا رسید که صداتو بخواد رو کنه شمام بگو تهدیدم کرده که اینا رو بگم و گفته اگه نگی میزنمت