2777
2789
عنوان

دستور عمل قوی برای حاجت روایی

2342 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من دیگ به ته خط رسیدم 

نذر یا یه راهکار یا یه ختم یه راهی ک بشه به خدا متوسل شد و گره از کار باز بشه رو میشه پیشنهاد کنید 

توروخدا برام دعا کنید

دعا کردن خیلی خوبه . نذر و نیاز خیلی خوله ولی دوست عزیز اگه هر بار دعا میکنی نذر و نیاز میکنی جواب نمیگیری ، شک نکن مصلحت نیست . خدا از بنده هاش خیلی مهربونتره و دو قدم جلوتر از ما رو داره میبینه که ما نمیتونیم ببینیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان سوره واقعه رو بخون و هدیه کن ب شهید ابراهیم هادی و ازشون بخواه فوراً گره از کارت باز شه 

اگ تونستی ۱۰ شب بخونی ک معجز میکنه دیگ

ولی حتی یکبار هم بخونی شفاعتت میکنع

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، حاجت دلت رو برآورده به خیر کنه و به هر شکلی که برات خیر و صلاحه ، گره از کارت باز کنه. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واقعا میگی?خودت نتیجه دیدی?

اره من ۱ سال و ۳ ماه با شوهرم دوست بودم 

مدااام دعا دعا مناجات ک بهم برسیم 

۱۰ شب سوره واقعه خوندم و فوت میکردم ب کل خونه ام ک اگ اومد خاستگاری هیچکس مخالف نباشه 

شب دهم مامانش اومد دم خونه روز خاستگاری رو مشخص کرد 

بابام دهنش کامل بسته شد و هیییییچ مخالفتی نکرد 

معجزه شد واقعا معجزه بود برام 

مطمعنم و ایمان دارم اگ انجامش بدین معجزه میشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اره من ۱ سال و ۳ ماه با شوهرم دوست بودم مدااام دعا دعا مناجات ک بهم برسیم ۱۰ شب سوره واقعه خوندم و ف ...

وای جدی میگی؟😭 پدرم مخالفه 

چندشب بخونم؟ چهل روز بخونم هر روز هدیه کنم به شهید ابراهیم هادی خوبه؟

وای جدی میگی؟😭 پدرم مخالفه چندشب بخونم؟ چهل روز بخونم هر روز هدیه کنم به شهید ابراهیم هادی خوبه؟

من اصلا نذر نکردم ک بگم چن روز میخونم 

فقط عادت کردم و هرشب میخوندم 

ک شب دهم حاجت روا شدم

اینجوری ک بهت میگم عمل کنی صد در صده:

نیت کن : خدایا سوره واقعه رو میخونم و هدیه میکنم به شهید ابراهیم هادی که انشالله پدرم رضایت به ازدواج من با فلانی بده. (اسم عشقت) رو بگو . مثلا پدرم رضایت ب ازدواج من و علی بده .

وهیچکس مخالف ازدواج من نباشه و فوراً بیاد خاستگاری و بهم برسیم

بعد سوره واقعه رو بخون و ت کل خونتون فوت کن 

شبا اینکارو بکن 

این دعا رو روزی ۷ مرتبه برای بستن زبان تمام مخالفان از جمله بابات بخون . . اسم پدرت و مادرش رو بگو. اینجوری مثلا:

بگو خدایا زبان محسن زاده شکم فاطمه تا ابد بسته بشه و با ازدواجم مخالف نباشه

اسم هرکی ک مخالف هست رو بیار حتی خانواده آقا پسر . نیاز نی حالت اسم مادر اونارو بگی فقط بگو خاله عمه عمو مادر پدرش اینا 

من امروز راهی مشهد هستم 

برات دعا میکنم گلم

من اصلا نذر نکردم ک بگم چن روز میخونم فقط عادت کردم و هرشب میخوندم ک شب دهم حاجت روا شدماینجوری ک به ...

الهی قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم که کمکم کردی الهی خوشبخترین بشی حاجتروا بشی همیشه مرسییی🥺🫂💞🌷

اره من ۱ سال و ۳ ماه با شوهرم دوست بودم مدااام دعا دعا مناجات ک بهم برسیم ۱۰ شب سوره واقعه خوندم و ف ...

جالبه
دقیقا مشکلم عین توعه
خدا خیرت بده....همین الان شروع کردم که بخونم

گریه کن ب امام رضا التماس کن🥲

دیشب انقد حالم بد بود و گریه کردم به امام رضا گفتم من پدر ندارم پدری کن واسم مشکلمپ حل کن خواب دیدم تو حرمم دست به ضریح زدم و ازش حاجتمو خواستم انشالله بهم بده به جوابش قسمش دادم