2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود

189 بازدید | 27 پست

من این ماه بیخیال بودم اما تاحالا اینهمه عقب ننداخته بودم فکرم روز به روز داره بیشتر درگیر میشه 

از طرفی هم مسافرتم دورم شلوغه نمیتونم تست بزنم 

تاحالا شده تو دوره های اقداماتون ۸ روز تاخیر داشته باشین؟ باردار بودین یا ن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که مجردم و ۲ ماهه عقب افتاد چی بگمالبته سالی یه بار اینجور میشمولی نمیدونم چیکار کنم چون هفته آین ...

اخه من اصن بیشتر از ۵ روز عقب ننداختم اونم که بخاطر اقدامم بوده 

شما برو دکتر علتش رو جویا شو

خب میتونی یه لیوان زعفران بخوری یا یکم بپر بپر کنی درجا خونریزیت شروع میشه ولی اگه همیشه دقیق پریود ...

من ۸ ماهه تو اقدامم این ماه دیگ ناامید شده بودم گفتم نمیشه دیگه این ماه بعد از پری میرم دکتر ولی اینجوری شده

بنظرتون چقد احتمال بارداری هست

من ۸ ماهه تو اقدامم این ماه دیگ ناامید شده بودم گفتم نمیشه دیگه این ماه بعد از پری میرم دکتر ولی این ...

عزیزم اگه اقدام کنی همون ماه اول که نمیشه هر انسان یه بدنی داره یکی همون بار اول اقدام باردار میشه یکی زمان میبره منتظر باش به کسی هم نگو که سرکوفت بزنن یا امیدشون ناامید شه چند روزی صبر کن بعد یه تست بزن فک کنم حامله باشی انشالله خیره نتیجه رو اعلام کن 

عزیزم اگه اقدام کنی همون ماه اول که نمیشه هر انسان یه بدنی داره یکی همون بار اول اقدام باردار میشه ی ...

اره میدونم میگم ک ۸ ماهه اقدام بودم دیگ این ماه کلا بهش فکر نکردم الان ک تاخیر افتاده شک کردم به بارداری تا دو‌سه روز دیگه برمیگردیم خونه میتونم بی بی چک بزنم، دل تو دلم نیست 

اره میدونم میگم ک ۸ ماهه اقدام بودم دیگ این ماه کلا بهش فکر نکردم الان ک تاخیر افتاده شک کردم به بار ...

چندروز صبر هرچند روز بیشتر بشه بهتر یکم خودتو نگهدار الان دقیق چندروز تاخیر افتاده