مادر شوهرم عممه و اینکه خودم فهمیدم ب شوهرم میگ انقد برا زنت لباس نخر پول الکی نده ب لباس یا ما بریم ماهی یبار مسافرت یا کافه ای جایی بریم مادر شوهرم جوش میزنه ک چرا الکی پول خرج میکنین میدین ب این چیزا با اینکه وضع مالی پدر شوهرم و شوهرم عالیه جوری زیر گوش نامزدم حرف زده ک من الان بعد پنج ماه میخام برم لباس بخرم بهم پول نمیده میگ ندارم نمیشه الان و هی بهونه میاره فک کن دلش نمیاد برا من لباس بخره از طرف دیگ شغل شوهر من تو شهر ماعه و مادر شوهرم اینا یه شهر دیگ ان و اینجا یه خونه دارن و من مجبورم کل روزو اینجا بمونم برا نامزدم اشپزی اینا بکنم چون مامانش نیس بعد هروقت ب نامزدم میگم پول بده بهم لباس بگیرم میگ ما هنوز تو عقدیم باید مامان بابات بخرن
خدایی ی جورایی راست هم میگ تا وقتی عقدی با پدر مادرته نمیگم هیچی نخره ولی قرار نیس ۱۰۰ درصدم با اون ...
ولی وظیفه اشپزی و احتمالاً رابطه کامل داشتن بر عهده خانم هست و واجبه؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حتا برا فرم لباس مدرسه هم مادر شوهرمو مجبور کرد برام بخره😂😂گف معلم شه میخاد برامون جبردن کنه
فرم مدرسه؟؟چند سالته؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫