2777
2789
عنوان

22تیر تولدم بود واکنش شوهرم

529 بازدید | 21 پست

منظورش از اینهمه کار این بود ک دو روز سرکار بود کلشو بیدار و درگیر و اینا و وقت خالی کم داشت ولی بازم ب اندازه من باید وقت میداشت با اینکه بهش گفتم بازم بهم تا شب تبریک نگفت و انتظار داشت باهاش خوب حرف بزنم و خوب رفتار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روز دیگه تولدمه

به شوهرم گفتم

رک بهم گفت از کادو خبری نیست

12ساله هم ازدواج کردم

من احمق هرسال براش تولد گزفتم

ولی پارسال حتی تبریک هم نگفتم

امسال هم همین کارو میکنم انشاااله

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من باشم هرگز به رو شوهرم نمیارم

متنفرم از اینکه بهش یادآوری کنم.....

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

شوهر من ساعت میذاره تاریخ تنظیم میکنه بازم یادش میره دوروز بعدش‌میگه 🤣گیجن اینا ولش کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چی سیوش کردین؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
بابا چقد سخت میگیرد به خدا شوهر من تولد خودشو هم یادش نیست 😐😂من یادش میارم من بهش میگم امروز تولدت ...

خب اینکه یه نفر همیشه بهت توجه داشته باشه اینا براش مهم باشه یهو اینجوری بشه سخته