2821
2789

پادکست در مورد نشخوار فکری گوش بده

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو فکراتو تا ببینیم وسواسه یا گناه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بگو فکراتو تا ببینیم وسواسه یا گناه

مدام فکرای تمسخر امیز در مورد شرایط دیگران 

اوایل دچار تنش میشدم اعصابم میریخت بهم مقاومت میکردم 

رفته رفته بدتر شد کلمات بدتری جاشو گرفت، چندین ساعت گاهی درگیرش بودم اوایل میرفتم حلالیت میطلبیدم نمیگفتم چقد فکرم زشته ولس میگفتم من فکر بدی کردم خیلی هم تماس گرفتم دفتر مراجع تقلید گفتن گناه نیس اما همچنان میترسم از اینکه سرم بیاد اخیرا فکر میکنم عمدیه و تازگی وقتی میاد سعی میکنم بی تفاوت باشم اما واقعا دلم میخواد این فکرا نیاد

مدام فکرای تمسخر امیز در مورد شرایط دیگران اوایل دچار تنش میشدم اعصابم میریخت بهم مقاومت میکردم رفته ...

وسواسه فکریه اگه فکرات دست خودت نی و هی برات تکرار میشه و دوس نداری بهشون فکر کنی و فکرت بزور خودشو میکشونه سمت اون تا تو اذیت بشی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
وسواسه فکریه اگه فکرات دست خودت نی و هی برات تکرار میشه و دوس نداری بهشون فکر کنی و فکرت بزور خودشو ...

گاهی فکر میکنم عمدیه و الکی دارم از خودم دفاع میکنم

گاهی میگم ذکر گفتنتم الکیه تو واقعا ادم خوبی نیستی فقط میترسی سر خودت بیاد که دوس داری ترک کنی یا مثلا جبران کنی 

واقعا نمیدونم عمد یا نه

گاهی فکر میکنم عمدیه و الکی دارم از خودم دفاع میکنمگاهی میگم ذکر گفتنتم الکیه تو واقعا ادم خوبی نیست ...

وسواسه پس .هیچ گناهی نمیکنی چون دست خودت نی برای خوب شدن یا برو روانپزشک یا برو دکتر طب سنتی یا بشین و عذاب بکش کدومو انتخاب میکنی

وسواسه پس .هیچ گناهی نمیکنی چون دست خودت نی برای خوب شدن یا برو روانپزشک یا برو دکتر طب سنتی یا بشین ...

دکتر رفتم الانم فلوکستین مصرف میکنم 

اما باز همونم 

واقعا خیلی وقتا حس میکنم عمدیه 

مثلا حتی وقتی دارم از ی ویژگی از خودم که مورد تعریف قرار گرفته یا موفقیتی پیش اومده  لذت ببرم سریع این فکرا میاد و میگم ببین بقیه رو مسخره میکنی مغروری خودتو بهتر میدونی و.....‌. حتی مضمون خوابمم ایناس 

دکتر رفتم الانم فلوکستین مصرف میکنم اما باز همونم واقعا خیلی وقتا حس میکنم عمدیه مثلا حتی وقتی دارم ...

منم وسواس دارم .پس برو دکتر طب سنتی شاید اون ی کاری برات کنه دارو های گیاهی بهترن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792