2777
2789
عنوان

کاش منم شکل بقیه دخترا بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست

عزیزم هرجور که هستی باید خودتو بپذیری قرار نیست که همه شبیه به هم باشن حتی 5 انگشت یک دستم شبیه هم نیستن هرکسی ویژگی های منحصر به فرد خودشو داره نباید به این موضوع اهمیت بدی و خودتو همش اذیت کنی

الان مردایی هم هستن که سایز پاهاشون ۳۷ هستش دیگه نباید ازدواج کنن چون بقیه مردا سایز پاهاشون بالای ۴۰ هستش؟

دیگه هرکسی یک مدله خجالت نکش موقع ازدواج کسی به سایز پا اهمیت نمیده وقتی دلا یکی باشن و شخصیتا باهم اوکی بشن اینا به چشم نمیان

آرامشتو معامله نکن:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزی نیست که مانع ظرافتت بشه اون حس ظرافت از درون سرچشمه میگیره نمونشم بازیگرای قدبلند با این سا ...

قد بلندام به خدا ظرافت خودشونو دارن   من واقعا  ندارم  حتی  دیروز   خواستم  یه کفش بگیرم ۴۱ برام  تنگ بود 

عزیزم هرجور که هستی باید خودتو بپذیری قرار نیست که همه شبیه به هم باشن حتی 5 انگشت یک دستم شبیه هم ن ...

اره  ولی   خب همش نگرانم   که روز عروسیم  جی بپوشم  یا نکنه تو دوران عقد مسخرم کنن  

قدم معمولی هم قدای من واقعا ظریفن من خیلیم بلند نیسم

قدت خیلی خوبه حالا سایز پات بزرگه اشکالی نداره ب نظرم خودت حساسی

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
مرجع تقلید خانمای ایرانی🤣🤣🤣

اینقدر خنده ام گرفت که نگو😂😂😂

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
قد بلندام به خدا ظرافت خودشونو دارن من واقعا ندارم حتی دیروز خواستم یه کفش بگیرم ۴۱ برام تن ...

چند وقت پیش رفته بودم کفش بخرم یه دختر ۱۳ ساله‌ای اونجا بود سایز پاش ۴۰ بود بعد فروشنده می‌گفت چون الان جوونا بیشتر کفشای راحت و کتونی رو ترجیح میدن میانگین سایز پاهام بزرگ شده قدیما مثلا میانگین ۳۸ بود الان رو ۴۰ به بالاس و سایز پای تو هم نرمال حساب میشه

چرا بد تموم این قصه شد؟
عزیزم هرجور که هستی باید خودتو بپذیری قرار نیست که همه شبیه به هم باشن حتی 5 انگشت یک دستم شبیه هم ن ...

اخه   اتفاقا همه شبیه به همن انگار فقط منم که با بقیه فرق دارم دخترا یه سری ویژگی های ثابت دارن 

اره ولی خب همش نگرانم که روز عروسیم جی بپوشم یا نکنه تو دوران عقد مسخرم کنن

مسخره هم بکنن مهم نیست مهم حرف همسرته

نباید نظر دیگران برات مهم باشه و با حرف اونا زندگی بکنی کسی که بخواد غیبت و مسخره بکنه هرجوری که باشی حرف میزنن هیچوقت دهنشون بسته نمیشه پاهات خیلی کوچولو هم باشن میگن نگا پاش چقدر کوچیکه غیر طبیعیه انگار دور از جون عقب موندس

اخه اتفاقا همه شبیه به همن انگار فقط منم که با بقیه فرق دارم دخترا یه سری ویژگی های ثابت دارن

فکر میکنی چون دیدگاهت اینجوریه و نسبت به خودت جبهه داری الان بقیه دارن با عمل شبیه هم میشن وگرنه توی حالت عادی همه متفاوتن 

من خودم سایز پام ۳۸ خواهر بزرگم ۳۷ و خواهر کوچیکم ۴۲ با اینکه خواهریم ولی اصلا شبیه هم نیستیم