sepid_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 50 عنوان تورم لوزه 62 بازدید | 5 پست سلام خانومایکی از لوزه هام چند روزه قرمزه و انگار بزرگتر از اون یکیه.سمت چپه.به خاطر چیه بنظرتون؟تا حالا اینجوری شدین؟درد نمیکنه زیاد اونم بعضی وقتا.تو نی نی سایت سرچ زدم میگفتن خطرناکه ترسیدم😑ممکنه به خاطر در اومدن دندون عقل باشه؟ 1403/04/24 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladysh عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 من زمانی که مریض میشم باد میکنه و قورت دادن برام سخته اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
sepid_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 50 من زمانی که مریض میشم باد میکنه و قورت دادن برام سخته منظارت سرماخوردگیه؟یکیش باد میکنه؟
ladysh عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 4984 منظارت سرماخوردگیه؟یکیش باد میکنه؟ اره نه هردوش سمت راستی بیشتر یعنی قورت دادن برام عذابهههه اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁
sepid_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 50 اره نه هردوش سمت راستی بیشتر یعنی قورت دادن برام عذابهههه مال من یکیشون میگن یکی باد کنه خطرناکه🥲
nmdnm عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1610 اگه تونستی عکس از دندونات برام بفرست، ببینم وضعیت دندونای عقلت که داره در میاد چطور هست؟