2777
2789
عنوان

غذا نخورم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 25 پست
خب همین بده من این همه تلاش کردم انتظارات برآورده کنم آخر با سر خوردم زمین

حرف بزن بهشون بگو من تمام تلاشم رو کردم.صد خودم رو گذاشتم.

ناراحتی شما اگر من زحمت نکشیده بودم، منطقی میشد.الان نه.

هیچی اونجوری که دوست داشتن رشته خوب نمیرم باهام حرف هم نمیزنن

اسی من دوبار درس خوندم یعنی دوتا ارشد ،همیشه کلاس میرفتم ، اما تنها چیزی که یاد گرفتم اینه خانواده بهترین چیزه و همه سختی ها تموم میشه ، عزیزم الان سنت بده درسته از بلوغ یکم عبور کردی اما حس ترد شدن و این که فکرت نیستن همش پوچه و توهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بزن بهشون بگو من تمام تلاشم رو کردم.صد خودم رو گذاشتم.ناراحتی شما اگر من زحمت نکشیده بودم، منطقی ...

حرفم رو باور نمیکنن   حالا میگم باز

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

اسی من دوبار درس خوندم یعنی دوتا ارشد ،همیشه کلاس میرفتم ، اما تنها چیزی که یاد گرفتم اینه خانواده ب ...

ممنون   ولی کاش بهم میگفتن 

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

اسی من دوبار درس خوندم یعنی دوتا ارشد ،همیشه کلاس میرفتم ، اما تنها چیزی که یاد گرفتم اینه خانواده ب ...

میشه رشته لیسانس و ارشداتو بگی؟ 

ارشد دومیو برا کار گرفتی یا علاقه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
میشه رشته لیسانس و ارشداتو بگی؟ ارشد دومیو برا کار گرفتی یا علاقه

لیسانس آب و هواشناسی ارشد ژئومورفولوژی ارشد دوم برنامه ریزی درسی برای کار . خیلی دوست دارم ارشد محیط زیست بخونم، البته اسم گرایشش یادم رفته 

لیسانس آب و هواشناسی ارشد ژئومورفولوژی ارشد دوم برنامه ریزی درسی برای کار . خیلی دوست دارم ارشد محیط ...

اخی چقدر رشته رشد اولتون دوست دارم 😍😍 

موفق باشی عزیزم 

میتونی کارای پژوهشی و آزمایشی انجام بدیدا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخی چقدر رشته رشد اولتون دوست دارم 😍😍 موفق باشی عزیزم میتونی کارای پژوهشی و آزمایشی انجام بدیدا

ژئو یا آب و هوا؟  ممنون عزیزم همچنین.یک مدت پایان نامه برای دوستام و دوستایه دوستام انجام دادم  خیلی حس سواستفاده بهم دست میداد( دو سال) ، از اون موقع نه برای خودم مقاله نوشتم نه پایان نامه حتی پایان نامه الآنم تموم نکردم 

ژئو یا آب و هوا؟ ممنون عزیزم همچنین.یک مدت پایان نامه برای دوستام و دوستایه دوستام انجام دادم خیلی ...

ژئو 

چرا مقاله بنویس برا خودت 

رزومه قوی میتونه به مهاجرت کمک کنه 

از پایه سیستم نشستن خسته شدم، هزینش ندارم

میتونی اپلای شی