2777
2789
خوشبحالت من هرروز باید برم حموم

من تا قبل بارداری و زایمان اصلا بدنم عرق نمیکرد و خیلی هم سرمایی بودم. بعد زایمان طبعم عوض شد هم خیلی گرمایی شدم هم خیلی عرق میکنم. یعنی اگه از خونه برم بیرون موهام کامل خیس میشه از عرق! ولی بوی خاص و بدی نمیگیرم در کل. فقط به زیر بغلم جوش شیرین میزنم و خیلی راضی ام. خواستی یه بار امتحان کن. به نظر من بهتر از مام هست چون بوی مام با عرق ترکیب میشه و بالاخره یه بویی میده آدم! ولی با جوش شیرین کلن هیچ بویی نمیدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابستون روزی دوبار زمستون روزی یکبار میرم تا حالا متوجه بوی بد نشدم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اگه بری مسافرت چی؟مجبور بشی یهو چند روز حموم نری

من گاها پیش میاد عجله دارم وقت دوش گرفتن نداشته باشم زیر بغلم و صابون میزنم میشورم مام میزنم می رم بیرون...روزایی که تایم بیشتری بیرونید برین تو سرویس بهداشتی جایی با دستمال مرطوب زیر بغل و تمیز کنید دوباره مامتون و بزنید اینجوری اصلا بوی بد نمیدین

من سنگ مرداب مام و بادی اسپلش بعد حموم استفاده میکنم الان از شامپو عطری استفاده میکنم جوش شیرین میزدم دقیقا بعد زایمان گرمایی شدم عرق کردم ولی جوش شیرین عالیه ولی حالا هرروز حموم میرم

قبلا سنگ مرداب و زاج سفید و .. میزدم هی میگفتن ضرر داره. این یکی دیگه ضرر نداره تازه تیرگیش رو هم دا ...

سنگ مرداب من خریدم تا زدم تو گوگل انداختمش اونور😂

پنج شش ساله زاج سفید استفاده میکنم به هیچ وجه بو نمیده عرق

چند ماهه مام رولی و کرمی زدم بازم به پای زاج نرسیده فقط بذی زاج اینه بعد شیو میسوزونه برای همین مام زدم روش اونو میزدم

ولی این جدید بود امتحان میکنم  

اگه حموم برم و خونه باشم‌مثلا بیرون کاری نداشته باشم‌نرم‌۲ الی ۳ روز بدون‌ استفاده ماماگه بیرون برم ...

آره قبولت دارم یکی از اقوام هروقت عرق‌میکنه اتفاقا بوی عرقش خوشایند و جالبه بوی خاص تنش خیلی خوبه ولی من بوی عرقم افتضاحه همه فرار میکنن.پوستت چ رنگیه