2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

89 بازدید | 13 پست

بچه ها من تخمدان چپم یه کیست پاراوین به قطر 17م م و بقایای یه کیست هموراژیک با قطر 20 م م وجود داره بنظرتون با دو _سه ماه ال دی خوردن خوب میشه؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله زودترم خوب میشه برای من کیست فولیکولی بود پنج سانتی هم بود تو دوسه ماه با قرص روکین و مارولین رفع شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بله زودترم خوب میشه برای من کیست فولیکولی بود پنج سانتی هم بود تو دوسه ماه با قرص روکین و مارولین رف ...

اینا چ قرصین ضد بارداریه؟!

من دکتر ال دی گفت بخور سه ماه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینا چ قرصین ضد بارداریه؟!من دکتر ال دی گفت بخور سه ماه

بله ضدبارداریه ولی از ال دی بهتره مشابه خارجیه اینا بهتر جواب میده روجا هم خوبه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خوب که شدی بعدش اقدام به بارداری کردی ؟!

بله 

بله ضدبارداریه ولی از ال دی بهتره مشابه خارجیه اینا بهتر جواب میده روجا هم خوبه

آها الان من دوماه ال دی خوردم این ماه از این قرص بخورم مشکلی پیش نمیادش؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها الان من دوماه ال دی خوردم این ماه از این قرص بخورم مشکلی پیش نمیادش؟!

نه

خب کدوم و بخرم ؟؟

مشکلی ندارن اگه بخوای عوض کنی فقط روکین میگن برای بعضیا حالت تهوع میاره مارولین ولی اینجوری نیست

آها مرسی گلی قرص سیپروترون کامپاند چی خوبه

اونو استفاده نکردم تا حالا نمیدونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز