2777
2789
عنوان

مراسم ختم

493 بازدید | 11 پست

دایی مامانم فوت کرده امروز سوم و هفتم اش با همه و منم باید برم مسجد واقعا هم تا حالا شرکت نکردم اولین بارمه میخوام برم اونجا رفتتم چی باید بگم و چطوری رفتار کنم چه مدت باید اونجا بشینم خیلی سخته منم روحیه ام حساس سریع روم اثر میزاره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید به خانواده اش بگی تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده چقدر بشینی که نمیدونم با مامانت بلند شو تا هروقت مامانت موند تو هم بمون

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

والا من مراسم دایی خودم رفتم دست دادم با صاحب عذا تسلیت گفتم چاییمو خوردم برگشتم، خب دقیقا باید چکار ...

نمیدونم اخه قبلا یک بار دیده بودم اصلا میشنومم  حال خودم میریزه بهم الانم چون دایی مامانمه مبخوام برم مسجد واگر نه دفعه های قبل اگه یکی فوت میشد هر جا میدیدمشون تسلیت میگفتم

باید به خانواده اش بگی تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده چقدر بشینی که نمیدونم با مامانت بلند شو تا هروقت ...

مامانم که تا اخر میخواد بمونه بعدش هم میخواد بره شام ولی من نمیتونم زیاد بمونم ربع ساعت کمه؟

نمیدونم اخه قبلا یک بار دیده بودم اصلا میشنومم حال خودم میریزه بهم الانم چون دایی مامانمه مبخوام بر ...

برو چایی نخورده برگرد مجبور نیستی بیشتر از ۵ دقیقه بشینی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
مامانم که تا اخر میخواد بمونه بعدش هم میخواد بره شام ولی من نمیتونم زیاد بمونم ربع ساعت کمه؟

اهان .چی بگم نه فکر کنم اشکالی نداره دایی مامانت دیگه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

برو چایی نخورده برگرد مجبور نیستی بیشتر از ۵ دقیقه بشینی

اگه بی احترامی نمیشه برم تسلبت بگم فقط بیام مامانم میگه بی احترامیه ولی مامانم حال من براش مهم نیست که بعدا روزای خودم میریزه بهم میگه زود بری ابرومونو میبری میگن دختره تو ادما نیست