2777
2789

بعضی وقتا قابل حل نیست

ببین 100 بار گفتی

حل شد؟؟ نه

وقتی ببینی طرف بیی مغزه باید چیکار کرد؟؟؟

یه پارچ جدا

با یک بطری جدا بزار

اینجوری هم تو راحتی

هم ایشون

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش بطری شیشه ای جدا بخر ازون فقط باید بخور.من خودم اینکارو انجام دادم همسرم عادت کرده.البته من از اول جدی گرفتم خوشم نمیاد از دهنی همسرم میدونه خودش رعایت میکنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
میلادیه.عزیزم

من براش جدا گذاشتم متنفرم ار بطری دهنی روزی چندبار میشورم وپرشون میکنم نیمه بشن خالی میکنم میشورم دوباره پر میکنم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من شوهرم دقیقا همین دیروز در یخچال باز گذاشته بود چندین ساعت کل یخچال برفک زده بود 😕 ولی با طری آب نمیخوره من میخورم ولی اون نه میریزه تو لیوان😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

حالا خوبه همسر تو بر میگردونه به یخچال

همسر من میخوره البته میریزه تو لیوان... ولی میذاره رو میز یا اپن 

دیروز گفتم به نظرت بطری اونقدری فهم و شعور داره خودش پر بشه و بره تو یخچال

گفت اتفاقا خوردن از آب شیر خیلی کیف داره بیا از این به بعد آب خنک نخوریم 

در این حد از تنبلی رنج می بره  

البته دعوا نمی کنما باهاش حتی تذکر هم نمی دم

ولی یه ساعت که خونه نیستم خونه رو منفجر می کنه یک تنه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

براش بطری شیشه ای جدا بخر ازون فقط باید بخور.من خودم اینکارو انجام دادم همسرم عادت کرده.البته من از ...

زرشک ، از دهنی همسرت بدت میاد!!!یاد ی چیزی افتادم.🤣

منم یه بطری تو یخچال دارم.وقتاییکه خیلی تشنه هستم و یا ازبیرون میام اونو سرمیکشم. خیلی حال میده قششششششنگ تشنگیم برطرفمیشه..😁اونایی که اینکارو میکنن میدونن چه کیفی داره😄

پارسا پسرمامان😍