2777
2789
عنوان

بیاین خانوما

40 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها پدرشوهر و مادر شوهر خواهرم فوت کردن یسری وسایل اوردن تقسیم کردن خواهرم میگفت شوهرای جاری هاش قشنگ میگفتن اینو میخوایم اونو میخوام میگفت شوهر من هیچی نمیگفت تاحدی دختر کوچیکش گریه کرده گفته مامان تو حداقل بگو اینارو میخوایم ... بادخترش یسری وسیله گرفتن ... چندوقت پیش سالگرد بوده ب همه ک غذا میدن ب بچه این ک ۹سالش بوده بچگونه میدن اینم سیر نمیشه خواهرم ظرف غذای بچشو میبره ب شوهرش میگه یکم تواین غذا بریز میگه نیست ماخودمونم نداریم اما ب بقیه غذای کامل میدادن شبم دخترش حالش بد بوده خواهرم تنهایی دخترشو میبره بیمارستان بگم خواهرم نسبت ب جاریای دیگه وضع مالیش افتضاح وقتی میرن بیمارستان یکی از جاری ها میگه یکم غذا گذاشتیم برا شما اینم ب شوهرش پیام میده صبح رفتی اونجا بیار شوهرش میرع و چیزی نمیاره خواهرم خیلی ناراحت بود ن برا اون یذره غذا برااینکه این مرد چرا اصلا ب اینا فکرنمیکنه فرداش ب همسرش میگه ما جا نداریم این ساک وسیله ک از خونه مامانت اوردیم را ببر خونه مادرت هرکس دوست داشت ببره ... میخواسته ببینه همسرش چ واکنشی نشون میده اینم میگه باشه بذارش دم در تا ببرم اونم میذاره و شوهرشم میبره وسایلو

میگفت کاش متین بود و عاقل و هیچی نمیگفت دلم نمیسوخت میگفت یهو یچیز درمیوردن هرکسی میگفت این ماله من یبار این شوهره یچیز ازتو جعبه دراورده زنش گفته بده من ببینم بعد همینجور ب بقیه میداده تااین ک برادر شوهر میگه خانومت اول از همه گفت بذاری ببینه بعد خواهرمم میگه ن نمیخواستم بردارم هرکی دوست داره برداره میخواستم ببینم ک اونا برمیدارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.