2777
2789
عنوان

هسته گزینش

1123 بازدید | 14 پست

برای من پیامک دعوت به مصاحبه عمومی نیومده هنوز الان برم هسته گزینش به نظرتون همونجا ازم سوال میپرسن یا فقط راهنماییم میکنن و یه روز دیگه باید برم برای مصاحبه ؟

کی مصاحبه اختصاصی داشتی ؟

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کی مصاحبه اختصاصی داشتی ؟

اول فامیلیم (ب) هستش و هنوز پیامک نیومده برام

دیروز پیامک اومد که شما شرکت نداشتید تو مصاحبه عمومی و فلان درحالیکه به من پیامک نیومده 😭

اول فامیلیم (ب) هستش و هنوز پیامک نیومده برامدیروز پیامک اومد که شما شرکت نداشتید تو مصاحبه عمومی و ...

عزیزم براتون خیلی متاسف شدم .ولی اگر گزینش رو نرفتی. برای گزینش بهتون میتونن دوباره تایم جدید بدن ولی مصاحبه به هیچ عنوان تمدید نمیشه.در هر صورت حتما اموزش پرورش یه سر بزنید

حتمابرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هفته گذشته

پس برو هسته گزینش اگه برات مقدور نیس شماره تماس تو سایت psdیا سایت فرهنگیان استانتون تون هست زنگ بزن بپرس چرا پیامک نیومده اون روز ک رفتی نگفتن چ زمانی بیای چون تا جایی ک می‌دونم ی روز بعد نهایت سه چهار روز بعد باید بری برای مصاحبه عمومی نگرانم نباش اگه زمان مصاحبه اتم گذشته باشه دوباره پیام میدن ک بری ولی قبلش حتما پیگیر باش 

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
پس برو هسته گزینش اگه برات مقدور نیس شماره تماس تو سایت psdیا سایت فرهنگیان استانتون تون هست زنگ بزن ...

من وقتی رفتم مصاحبه تخصصی به اونجا اطلاع دادم گفتم هنوز برای من پیامک گزینش نیومده گفتن که میاد 

حالا دیروز پیامک اومده که حضور نداشتید در گزینش 😭

اول فامیلیم (ب) هستش و هنوز پیامک نیومده برامدیروز پیامک اومد که شما شرکت نداشتید تو مصاحبه عمومی و ...

نگران نباش حالا ک پیامک اومده مطمئنا نوشته شما در مصاحبه عمومی حضور نداشتین و اگر می‌خواین مصاحبه بدین عدد فلان و بفرستین تا زمان مصاحبه دیگه ای بهتون بدن همون عدد و بفرس تا ۲۴ساعت فرصت داری برای فرستادن ک اگه نفرستادی ب منظور انصراف برات حساب میشه 

پس برو هسته گزینش اگه برات مقدور نیس شماره تماس تو سایت psdیا سایت فرهنگیان استانتون تون هست زنگ بزن ...

زنگ میزنم جواب نمیدن اصلا ۴ تا شماره دارم هیچکدوم رو جواب نمیدن

نگران نباش حالا ک پیامک اومده مطمئنا نوشته شما در مصاحبه عمومی حضور نداشتین و اگر می‌خواین مصاحبه بد ...

عدد ۸ بود که ارسال کردم ولی دیگه هیچ پیامکی برام نیومد به نظرتون میاد ؟ 

زنگ زدم مدرسه گفتن پیامک میاد شاید بعد تعطیلی

عدد ۸ بود که ارسال کردم ولی دیگه هیچ پیامکی برام نیومد به نظرتون میاد ؟ زنگ زدم مدرسه گفتن پیامک میا ...

آره میاد ولی حتما پیگیر باش شماره ای ک ثبت کردی هم مطمئن باش ک دردسترسه تا عین قبل نشه در روز های غیر تعطیل و ساعات اداری حتما ب هسته گزینش زنگ بزن اگه تونستی حتما شنبه برو هسته گزینش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز