2777
2789
عنوان

شوهرم چون بهم نگفت 👇

581 بازدید | 24 پست

صبح بخیر میخوام برم طلاق بگیرم 

جم کنید این بچه بازیارو 

طرف تا بحثش میشه میاد وسط بحث تاپیک میزنه دارم بحث میکنم بنظرتون چکار کنم 

اگه نظر من برات مهمه عزیزم برو طلاق بگیر و اون مرد بیچاره رو راحت بزار 

تو خودت حتما مقصری 

بجا تاپیک زدن و خودتو جر دادن و منکر شدن و موج منفی دادن بشین مشکلتو حل کن 

بعدا بیا تاپیک بزن بحثتو بگو و بگو چطوری حلش کردی 

بگو چطوری پیش رفتی که اشتی کردین 

دوتا راه و روش زندگی به نوجونای سایت یاد بدید 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣ولی منم اگ صبح ها شوهرم بوسم نکنه بم برمیخوره🤣

😂😂😂

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
دقیقا کسایی ک میان ازخانومای اینجانظرمیخوان اوناهم سریع نسخه طلاق میپیجه هه

متاسفانه اکثریت کاربرای اینجا دانش آموز هستن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

الان ی عده میان میخورنت همین الان توو تایپیک زنِ مداحه نظز دادم طرف اصلا نفهمید من چی گفتم گرز ب دست میخواست منو بزنه

اینجا فقط باید بگی زن و شوهر همو تیکه پاره کنن ن سیاست ن همسرداری

والا بخدا اونوقت منم که میرم توی تاپیکاشون راهکار میدم چون کلاس همسرداری شرکت کردم میگن نه بابا ال م ...

بابا دنبال یکی میگردن بگه برو 💩 به خودش و فامیلش و ... 

دنبال یه حرف منفی هستن نه نصیحت .... 

من سال ۸۶ اومدم تو این سایت و ۱۳ ساله ازدواج کردم 

بخدا اگه مشکلاتم رو اینجا میگفتم صد بار تا الان طلاق گرفته بودم 

الان ی عده میان میخورنت همین الان توو تایپیک زنِ مداحه نظز دادم طرف اصلا نفهمید من چی گفتم گرز ب دست ...

دقیقا منم منظورم اون خانم هستش 

از شوهرش بدگفتاری کرده و قضاوت کرده 

بعد دوباره میگه شما ها قضاوت نکنید😂😂😂

بابا دنبال یکی میگردن بگه برو 💩 به خودش و فامیلش و ... دنبال یه حرف منفی هستن نه نصیحت .... من سال ...

دقیقا فقط دنبال اینن که رفتارشون رو تایید کنن 

اصلا مشکلات زناشویی رو نباید اینجا بگی 

😐😑 

دقیقا منم منظورم اون خانم هستش از شوهرش بدگفتاری کرده و قضاوت کرده بعد دوباره میگه شما ها قضاوت نکنی ...

آروم شد اومد تایپیک زد من عصبانی بودم شما جرا قضاوت کردین ...آخ خداا🤣🤣

حالا ببینم اونایی ک سر و دست میشکستن توو تایپیکش چی دارن برا گفتن 

دقیقا فقط دنبال اینن که رفتارشون رو تایید کنن اصلا مشکلات زناشویی رو نباید اینجا بگی

چی بگم والا روح ادم رو با پیکور سوراخ میکنن اخرشم 

هیچی به هیچی 

چی بگم والا روح ادم رو با پیکور سوراخ میکنن اخرشم هیچی به هیچی

ینجا رو نباید جدی گرفت اینجا اینجوریه که اگه بگی شوهرم حیانت‌ کرد زن باید طلاق بگیره ولی اگه زن این کار رو کرد چه عیبی داره یکم پروانگی کردی حالا 

بیخیال اینجا خون‌خودت رو کثیف نکن

😐😑 

ینجا رو نباید جدی گرفت اینجا اینجوریه که اگه بگی شوهرم حیانت‌ کرد زن باید طلاق بگیره ولی اگه زن این ...

نه بابا خیلی وقته به اینچزا اهمیت نمیدون چون بعضیا دو رو هستن