2777
2789
عنوان

مادرشوهر

169 بازدید | 13 پست

یه برادرشوهر دارم سالی یبار عید ده دقیقه میاد به مادرش سر میزنه میره هر روزم از جلو در رد میشه میره .بعد مراسم دعوت بودن سه ساعت راهشون بود مادرشوهرم و برادرشوهرمو دعوت کرده بودند مادرشوهرم میگه رفتیم اومدیم تو راه یه کلمه هم حرف نزد.هیچ کاریش هم نکردیم .گوه تشریف داره.پول مفت میخواد همیشه .حروم خور بگی هست بداخلاق هست با زنش در و تخته هستن مثل همن

برادرشوهرحروم خورم هفتم پدرشوهرم

برگشت به من گفت تو با مادرم تو یه ساختمونی مواظب مادرم باش گفتم هممون هستیم هیچی نگفت مادرشوهرمم همینجور منو نگاه کرد  خوب کردم گفتم؟

بعد رفتم تو مراسم نشستم یه خانمی پیر بود گفت مواظب مادرشوهرت باشیا همین جور نگاش کردم مادرشوهرمم نگام کرد.دید هیچی نگفتم عصبانی شد از نگاش میشد فهمید چون من هیچی نگفتم ناراحت شد

آخه به من چه ده تا بچه داره میخوان بندازن سر من و همه برن دنبال خوشیاشون.دختراش که بهش سر نمیزنن بجز یکیشون. پسرای دیگش هم میان دم در می‌بینند و میرن یکی نمیگه مادرمون در آمد نداره تو دستمون یچیزی ببریم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

خوب از اونجایی که تو با مادرشوهر یجایی همه از تو انتظار دارن

درسته که اونا هم بچه هاشن و بلید بیان مراقب مادرشون باشن اما شما چون تو ی ساختمونی باید بیشتر حواست باشه دیگه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر مادر شوهرت زن خوبیه تو هم برای رضای خدا باهاش خوب باش. به بچه های دیگه اش نگاه نکن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خوب از اونجایی که تو با مادرشوهر یجایی همه از تو انتظار دارندرسته که اونا هم بچه هاشن و بلید بیان مر ...

آدم حسابش نمیکنم از بس اذیتم کرده .میگه شوهرم مرد زبونم کوتاه شده .از تخت پادشاهی افتادم .گفتم الهی زودتر از تخت میفتاد ی

خب وقتی تو خونه‌ش داری زندگی میکنی نمیتونی بگی به من ربطی نداره 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

اگر مادر شوهرت زن خوبیه تو هم برای رضای خدا باهاش خوب باش. به بچه های دیگه اش نگاه نکن

این چند روزه خیلی عوض شده قبلا که پدرشوهرم زنده بود خیلی بد بود الان دمش لای در گیر کرده یکم خوب شده ولی همون آدم نجس قبل هست .متنفرم ازش .چه بلاهایی که سرم نیاورده

آدم حسابش نمیکنم از بس اذیتم کرده .میگه شوهرم مرد زبونم کوتاه شده .از تخت پادشاهی افتادم .گفتم الهی ...

واقعا گفتی😐؟

اقا یذره حرمت بذارید بمونه هرچی باشه مادر همسرته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب از اونجایی که تو با مادرشوهر یجایی همه از تو انتظار دارندرسته که اونا هم بچه هاشن و بلید بیان مر ...

اصلا اهمیت نمیدم همه میدونن زن بدیه

همه ازش فرارین

این چند روزه خیلی عوض شده قبلا که پدرشوهرم زنده بود خیلی بد بود الان دمش لای در گیر کرده یکم خوب شده ...

خب پس محلش نذار . به بچه هاشم بگو همتون وظیفه دارین.

شوهرت چی میگه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نه تو روش نگفتم که

خوب کردی

ببین تو هم از در دوستی وارد بشو

اینو بدون حداقل تا یکسال نمیتونی جدا بشی که جنگ میشه بین خودت و شوهرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس محلش نذار . به بچه هاشم بگو همتون وظیفه دارین.شوهرت چی میگه؟

شوهرم هوای منو داره  میگه براش هیچ کاری نکن منظورش کارای خونشه

شوهرم هوای منو داره میگه براش هیچ کاری نکن منظورش کارای خونشه

خب دیگه شوهرت طرف توعه. پادشاهی کن.

اگر هم برا خونه مادرش خرید اینا می‌کنه ناراحت نشو.

فکر کن اجاره خونه ای که نشستین میده به اون