2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

251 بازدید | 15 پست

مارومیبینه صدبار میگه فقط پدرمادر تنها کسایی تو دنیا هستن که واقعا خوبتو میخوان بقیه همه یه حیله ای برات دارن فقطططط پدرمادر برات میمونن برداشت شما از این حرفش چیه

فقط خدا

راست میگه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببخشید فکر کنم داره به شوهرت میگه فقط ما فقط من،زنت دلسوزت نیست ولش کن هرکاری کنی باید یه زری بزنن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی تا میتونی روابطتو محدود کن این معلومه یه کرمی داره

تا مجبور نباشی نرو خونش مثلاً مراسمی عروسی عزایی چیزی شدنی برو

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بگگو دقیقااااا درست میگید

مثلا تو قطعا یه حیله ای واسه من داری 😁

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ببخشید فکر کنم داره به شوهرت میگه فقط ما فقط من،زنت دلسوزت نیست ولش کن هرکاری کنی باید یه زری بزنن

دقیقاً منم همین فکرو میکنم.

مادرشوهر من رک میگفت فقط پدر و مادر دلسوز بچه هستن. زن دنبال قر و فر خودشه😏

و منی که یک مانتو رو ۴ سال می پوشم😥

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مادر پدر  پدر شوهرت زنده هستن؟ اگه مردن بهش بگو پس بیچاره بابا( یعنی پدر شوهرت) که پدرمادر نداره 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

[QUOTE=346162322]هیچی تا میتونی روابطتو محدود کن این معلومه یه کرمی داره تا مجبور نباشی نرو خونش مثل ...

اگه مادر استارتر این حرفو میزد با توجه به شناختی که استارتر از خانوادش داشت خودش باید تشخیص میداد که حرف مادرش به چه منظوره

ولی خب وقتی یه مادرشوهر این حرفو میزنه مطمئن باش یه ریگی به کفششه در حالی که میتونه بگه هم پدر و مادر جای خود دارن هم همسر

نه اینکه تاکید کنه هیچکس برات نمیمونه بجز پدر و مادر

اتفاقاً برعکس این همسره که تهش با آدم میمونه

با بداخلاقی هاش کنار میاد با بی پولیش کنار میاد با مشکلاتش کنار میاد ، وقتی که به در بسته خوردن همون خانواده یکبار نمیگن پسرم مشکلت چیه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من ازاین میسوزم من هیچ زری نمیزنم و آرومم ولی اون هر حرفی تاحالا زده و همیشم شوهرم اونوآدم خوبه میدونه

فقط خدا
هیچی تا میتونی روابطتو محدود کن این معلومه یه کرمی دارهتا مجبور نباشی نرو خونش مثلاً مراسمی عروسی عز ...

برم نرم همش تلفنی در حال صحبتن یه ساعت حرفای خاله زنکی میزنن

فقط خدا