2777
2789
عنوان

خانومای که پسر دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 46 پست
سنش جوریه که تو مدرسه و از دوستاش این چیزا رو میفهمهبه باباش بگو اون میدونه چطوری باهاش صحبت کنه

بله متاسفانه بعضی بچه ها خیلی چیزارو میدونن به بقیه هم میگن 

پسرم۱۰سالشه خیلی نگرانشم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محاله یک پسر همچین فیلمایی نبینه 

بقول روانشناس اگه دیدی پسر سمت همچین چیزهایی نرفت بدون مشکل داره 

بهتره پدرش باهاش صحبت کنه و راهنمایش کنه تا دیدن این فیلما واسش عادت همیشگی نشه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چجوری بهش بگم که میدونم چه کاری انجام داده و من می‌دونم

نه نمیشه گفت

هم زوده هم درست نیست

و تو این موارد بهتره پدر مداخله داشته باشه! اونم نه که بگه دیدم اینکارو کردی. آموزش و توضیح لازمه. اما فقط و فقط پدر

از یه مشاور خوب و باسواد کمک بگیرید

گوشی رو دستش ندین دیگه

پسرم گوشیش دائم پیش خودمونه. نمیذارم ببره تو اتاق. میگم رو مبل کنارم بشین و بازی کن. کلا جلو چشممون گوشی رو دستش میگیره اونم نهایتا ۱ ساعت! فیللترشکن هم به هیچ عنوان نصب نداره

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

در این مورد بنظرم حتما گوشی رو بگیرید و کارشو فعلا به روش نیاریدگوشی مخصوصا با فیلـتر شکن به هیچ عنو ...

باشه حتما گوشیو می‌گیرم 

کارشو به روش نیارم ؟

اگه گفت چرا گوشیو میگیری چی بگم ؟

دخترم دنیامه
باشه حتما گوشیو می‌گیرم کارشو به روش نیارم ؟اگه گفت چرا گوشیو میگیری چی بگم ؟

نه به روش نیار

گوشی رو هم بگیر بگو یه مشاور تو تلویزیون صحبت میکرد میگفت گوشی رو مغز بچه ها تاثیر منفی داره و زیر ۱۶ سال نباید گوشی دست بگیرن

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

نیازی نیست ب روش بیاری 

با پدرش باید صحبت کنه 

و نحوه این صحبت کردن خیلی مهمه 

خودتون یک جلسه برید پیش مشاور 

ولی نگران نباش طبیعیه اکثرا ار این سن شروع میشه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

عزیزم پسر شما ده سالشه 

اون کاربری که فرمودند گوشی با سیم کارت و فیلت رشکن دست بچه ندید عزیزِ من نمیشه که دنیا دنیای تکنولوژی هست فرزند های ما ذهن و روانشون با فرزندان دیروز کاملا متفاوت هست 

محدودیت پاسخ این عمل نیست 

به نظرم این اتفاق چه با گوشی چه بدون گوشی برای هر بچه اعم از دختر و پسر ممکنِ رخ بده پس چه بهتر که خانواده با درکی عالی با این موضوع کنار آمده و فقط با مشاور مشورت کنن

عزیزم پسر شما ده سالشه اون کاربری که فرمودند گوشی با سیم کارت و فیلت رشکن دست بچه ندید عزیزِ من نمیش ...

تازه ۱۲سالش شده 

یه دختر ۵ساله دارم از اون میترسم 

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم گیج شدم

دخترم دنیامه
2790
2778
2791
2779
2792