بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون که لولت میرفت بالا لباس میپوشید دیگه اولش لخت بود بعدش ک لباس میپوشید بایک ژست خاصی بهت نگاه می ...
ی نگاه عاقل اندر سفیف،،صفیه؟!میکرد با اون عینکش،،،،،،با خودش نمیگه کی منو بزرگ کرد؟ینی الان داره چیکار میکنه😭😂
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
عیب نداره منتظر بمون شاید بجاش ی ماری ملخی چیزی درست کردن در آینده ک پول واقعی بده 🤣🤣🤣
من خرگوشم دارم،تپ سواپم دارم،که اگه اون نداد اون یکی بده لاقل😂😂😂
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من چی بگم ک قرار بود همه کمبودهامو با همستر جبران کنم🤣
😭😭😭😭کاش نصفه شبا پا نمیشدم بهش آب و دون بدم شاید قدر میدونس⏰️😤