2777
2789
دخترمنم دوسال تمام زحمت کشید، ازمون های شبیه ساز زیادی شرکت کرد تلاش و وقت و هزینه زیاد، خدا خودش کم ...

درکت میکنم

کتابها و ازمونهاش را که می بینم یه حالی میشم

میگم خدایا قبول شه

البته خودش سر به هواس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنمکتابها و ازمونهاش را که می بینم یه حالی میشممیگم خدایا قبول شهالبته خودش سر به هواس

انشاالله ک قبول شه و نتیجه زحماتش رو ببینه من ک همون روز بعد ازمون همه کتابا و جزوهای مربوط ب تیزهوشان رو جمع کردم گذاشتم تو کارتن دیگه نمیخواستم حتی جلو چشممون باشن از بس سختی کشیدیم 

پسرم پرت و پلا میگه دفترچه اول را خیلی بد ۱۳ درصددفترچه دوم بالای ۶۰ درصد خیلی ام دقیق نمیگه

دخترم دفترچه اول 30درصد، دفترچه دوم49درصدوقت کم اورده، دوستاش دوروریاش چجور زدن؟ میگن کف قبولی امسال میاد پایین، توکل برخدا، شما تهرانید یا شهرستان؟ باور کنید من تمام طول روز فکرم درگیرش

دخترم دفترچه اول 30درصد، دفترچه دوم49درصدوقت کم اورده، دوستاش دوروریاش چجور زدن؟ میگن کف قبولی امسال ...

اکثر دوستاش خیلی بهتر از پسرم زده بودند 

کف قبولی که قطعا پایین میاد 

ما اصفهانیم 

خیلی امتیاز ها بالاست 

توکل بر خدا