lelapin_coco مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 475 عنوان ه مستر | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 25 پست بچها ه مستر شما بالا میاد؟؟از من دیگه باز نمیشه نکنه بن شدم؟؟😞 1403/04/24 | 05:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15861 سوال ، میگن اگه دو تا حساب کاربری تو یک گوشی داشته باشی ، خرید ازت نمی کنن ، درسته ؟چطور یکی رو حذف کنیم ؟
تلخم عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 734 سوال ، میگن اگه دو تا حساب کاربری تو یک گوشی داشته باشی ، خرید ازت نمی کنن ، درسته ؟چطور یکی رو حذف ... تو خود همستر دلیت اکانت داره اگه خواستین یکی رو حذف کنیناگه بالا اومد راهنماییتون میکنم
تلخم عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 734 سوال ، میگن اگه دو تا حساب کاربری تو یک گوشی داشته باشی ، خرید ازت نمی کنن ، درسته ؟چطور یکی رو حذف ... میتونی یه تل گرام دیگه دانلود کنی برا این اکانت اینجوری احتمالش کمترهمثلا تل گرام غیر رسمی و اینامن خودم دوتا همس تر رو یه تل گرام دارم یا بشه یا نشه مهم نیس
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15861 میتونی یه تل گرام دیگه دانلود کنی برا این اکانت اینجوری احتمالش کمترهمثلا تل گرام غیر رسمی و اینامن ... از همون ه مستر که گفتین انجام بدم راحت ترم.تل گرام اصلی رو دارم ، میترسم حذف کنم دوباره نصب نشه. قبلا یکبار حذف کردم با انواع غیر رسمی کلی دردسر کشیدم.
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15861 تو خود همستر دلیت اکانت داره اگه خواستین یکی رو حذف کنیناگه بالا اومد راهنماییتون میکنم اومد بالا ، چطور اون حساب کاربری دوم رو حذفش کنم ؟
lelapin_coco مدیر استارتر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 475 سوال ، میگن اگه دو تا حساب کاربری تو یک گوشی داشته باشی ، خرید ازت نمی کنن ، درسته ؟چطور یکی رو حذف ... آره ظاهرا از طریق آی پی گوشی تشخیص میدن تو خود همستر رو اون چرخ دنده اون بالا بزن و بعدم دیلیت اکانت و بزن
تلخم عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 734 از همون ه مستر که گفتین انجام بدم راحت ترم.تل گرام اصلی رو دارم ، میترسم حذف کنم دوباره نصب نشه. قبل ... لازم نیس تل گرام اصلی رو حذف کنییه تل گرام دیگه نصب کن اون اکانتتو انتقال میدی