2777
2789
عنوان

درگیر گذشته بودن

140 بازدید | 10 پست

همش فکرم تو گذشته س مثلا ی اتفاقی تو ۵ماه پیش افتاده من ول کنش نیستم هنوز راجبش هم فکر میکنم و حرف میزنمو حرص میخورم 

مثلا جایی کار کردم ک ازم سو استفاده کردن و...

هنوز من تو ذهنم با اون همکارم میجنگم و..اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستمون درست میگیه اول باید بری پیش روان شناس ببینم منشأش کجاست 

باید وقتی به گذشته فکر می‌کنی ب خودت تلنگر بدی ک من فقط تو زمان حال زندگی میکنم و تفکر راجب گذشته رو همون لحظه تموم کنی خلاصه اینکه مثل ورزش برای ذهن میمونه

دوستمون درست میگیه اول باید بری پیش روان شناس ببینم منشأش کجاست باید وقتی به گذشته فکر می‌کنی ب خودت ...

بخاطر چ موضوعاتی برم روانشناس ؟ الان این مسئله بنظرت مهمه ک برم یا ن 

با حرف زدن اگه خوب نشدی دارو میده ولی من دارو رو بهت پیشنهاد نمیکنم به هیچ عنوان هم نخور

رواشناس صحبت میکنه 😐

روانپزشک مرحله دومه زمانی ک روانشناسی جواب نداد به حرفات گوش میده و دارو میده اونم برای موارد حاد ن فکر گذشته 😐

حداقل نمیدونی الکی راهنمایی نکن یکی اطلاع نداشته باش ب حرفت گوش بده بره روانپزشک قرصی ام بشه تو این وضعیت 

رواشناس صحبت میکنه 😐روانپزشک مرحله دومه زمانی ک روانشناسی جواب نداد به حرفات گوش میده و دارو میده ا ...

عزمزم هم روان شناس هم روان پزشک اول باهات صحبت میکنن .روان شناس الکیه و ب دارو هم نیاز باشی بهت نمیده من رفتم دوتاشم 

چقدر عصبی😑