2777
2789
عنوان

فرهنگ عزاداری

482 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها

من بچم موقعی که برق ها خاموش میشه ناراحت میشه

بهشون میگیم حداقل یک برق رو روشن بزارین

همشون هم آشنا ن و جمعیتمون زیاد زیاد نیست

میگن ناراحتین دیگه نیاین

من اگه فاسق ترین آدم که همه بشناسنش بیاد تو عزای امام حسین به خودم جرئت نمیدم بیرونش کنم

آخه حساب کتاب امام حسین با ماااااا خیییییلی فرق داره

عزیزم ماهاکه بچه کوچیک داریم باید خودمونوبابقیه وفق بدیم نه اونا منم بچمو یه شب بردم دیدم‌گریه میکنه دیگه نرفتم امشب شوهرم خونه نگهش داشت من رفتم هیئت عقیده من اینه همینکه بچمون ناراحت نباشه ومزاحم دیگران نشیم ثواب عزاداری روداره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

لحن بیانشون درست نبوده ولی ادم باید تابع جمع باشه اگه بچه ی شما از خاموش شدن چراغ ناراحت میشه اون لحظه براش فلش گوشیتونو روشن کنید یا بذارینش پیش باباش بعدا که روشن شد بیارینش پیش خودتون

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحن بیانشون درست نبوده ولی ادم باید تابع جمع باشه اگه بچه ی شما از خاموش شدن چراغ ناراحت میشه اون لح ...

اگه آدم گریه کن باشه با چراغ روشن هم میتونه گریه کنه

اگه آدم گریه کن باشه با چراغ روشن هم میتونه گریه کنه

خب قاعدش به این صورته چرا باید بخاطر ما یا کسی دیگه چراغارو روشن بذارن عزیزم قبول کن یکم بی منطقیه 

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

بچم اصلا واینمیسته

خب نباید ببریش واقعا بچه های کوچیک مزاحم عزاداری بقیه میشن خودمامانم‌که انقدر حواسش به یچس اصلا چیزی متوجه نمیشه والبته خودبچه هم خیلی اذیت میشه

خب نباید ببریش واقعا بچه های کوچیک مزاحم عزاداری بقیه میشن خودمامانم‌که انقدر حواسش به یچس اصلا چیزی ...

وظیفه ما عزاداریه و وظیفه بچه بازیگوشی.

نمیشه بچه رو با فضای محرم آشنا نکنی.

میدونی نفس کشیدن تو این مراسم ها یک جور برکت میده به عمر

چرا باید بچه رو محروم کنی؟

و اینکه اگه کسی مخلصانه واسه عزا اومده باشه واسه روشن و خاموش کردن برق جبهه نمیگیره

وظیفه ما عزاداریه و وظیفه بچه بازیگوشی.نمیشه بچه رو با فضای محرم آشنا نکنی.میدونی نفس کشیدن تو این م ...

من باهاتون مخالفم آشناکردن بچه وقتی مهمه که بچه خودش یکم درک داشته باشه  نه بچه ای که حتی توجای تاریک گریه میکنه میتونی ببریش تودسته ها ببینه واقعا تومسجد اعصاب بقیه بهم میریزه مثلا من امشب پسرمونبردم که ارامش داشته باشم انقدر بچه هادووییدن ومامانا حرف زدن وسروصدابود واقعا عاصی شدم

دقیقا حالا چه لزومی داره چراغا رو خاموش کنن😒

نمیدونم والا

مامانم میگه قدیم این بچه های کوچیک بدبختا جیغ می‌کشیدن

اتفاقا اینجا هم یک بچه کوچیک هست برق ها رو خاموش میکنن جیغ میزنه

به زور ساکتش میکنه مامانش

وظیفه ما عزاداریه و وظیفه بچه بازیگوشی.نمیشه بچه رو با فضای محرم آشنا نکنی.میدونی نفس کشیدن تو این م ...

بنظرم اگه میگی آشنا هستن باید مراعات حال شما رو هم بالاخرع بکنن 

واینکه بنظر من این ایام  باید خیلی مراقب باشیم دلی نشکنیم و فلسفه محرم رو عمیق تر درک کنیم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

من خودم اگر بچه داشته باشم نمیبرمش تو این فضا ها وقتی اذیت میشه و ممکنه بترسه‌.

در غیر این صورت شما هم جایی میرید باید تابع جمع باشید.

متاسفانه آدمها آنقدر مهربون نیستن که کاملا همدیگر رو درک کنند.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️