2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

161 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی فکرامون متفاوت هست عقدیم هنوز توی یه خونه زندگی نمی‌کنیم مامانش خیلی بهم بی احترامی کرده از اولش تا الان امروز یه بحثیمون شد من گفتم این از تو اینم خانوادت فوری در اومد گفت خانواده تو خوب نیستند یه بهان الکی آورد در حالی که مامان من همیشه بهش احترام می‌زاره چیکار کنم بچه ها 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

راه و روش زندگی رو یاد بگیرید و پای خانواده ها رو نه تو زندگیتون باز کنید و نه تو دعوا وسط بکشید

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راه و روش زندگی رو یاد بگیرید و پای خانواده ها رو نه تو زندگیتون باز کنید و نه تو دعوا وسط بکشید

آخه همش از مامانش طرفداری می‌کنه میگه مامان من چیزی نگفته چیزی کم نداشته زیر بار رفتار اشتباه مامانش نمیره 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
آخه همش از مامانش طرفداری می‌کنه میگه مامان من چیزی نگفته چیزی کم نداشته زیر بار رفتار اشتباه مامانش ...

خب هیچ کس دوست نداره بدی از مادرش بشنوه

نیاز نیست کارهای مادرش رو به روش بیاری،اگه در مقابل رفتار مادرش رفتار درستی داشته باشی،همسرت قطعا میبینه و بعدا پشت شما خواهد بود

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خب هیچ کس دوست نداره بدی از مادرش بشنوهنیاز نیست کارهای مادرش رو به روش بیاری،اگه در مقابل رفتار ماد ...

من تازه اینو برای خودم یه قانون کردم : که به هیچ وجه جلوی شوهرم بد خانوادش رو نگم. چون به اون ربطی نداره ؛ که من نتونستم از پس حرفای خانوادش بر بیام

و الکی زندگی زناشوییم رو دچار تشویش نمی کنم .