2777
2789
ایا ارشد سخته؟ میشه به طور کلی از ترم یک روند اش رو توضیح بدید؟😢🌹

سخت بودنش که سخته مخصوصا پایان نامه که استاد راهنمات اذیت کنه ، ۳ ترم درس داری از ترم ۳ یا ۲ کم کم موضوع پیدا میکنی و پروپوزال مینویسی تایید شد میری برای نگارش پایان نامه یه روند تقریبا یک ساله داره که اگه همت کنی و دنبالش بدوئی میتونی توی ۴ سال جمعش کنی فقط باید زرنگ باشی با استاد خوبم برداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرک غربه دانشگاه نه؟

دانشکده ی مدیریتش یه جای دیگه است

پونکه

من آخرش شناسایی میشم با این اطلاعات دادن از خودم🤣🤣🤣

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دانشکده ی مدیریتش یه جای دیگه استپونکهمن آخرش شناسایی میشم با این اطلاعات دادن از خودم🤣🤣🤣

آخه دختر دایی من هتلداری میخوند تهران غرب شهرک غرب بود دانشکدشون واسه اون پرسیدم،شما چرا شناسایی بشین آدرس دانشگاهو دارین میدین

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

💋💋ترم ۶تموم شدتابستونم گرفتمانشاالله سال بعد اینموقع تموم میشه😤

وای خوش به حالت🥴

من هنوز اول راهم

ترم سومم رو تموم کردم

وارد ترم چهارم میشم😩

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

💋💋ترم ۶تموم شدتابستونم گرفتمانشاالله سال بعد اینموقع تموم میشه😤

کجا میخواید مشغول شید بعد اتمام درستون یعنی بازار کار این رشته چیه و اینکه بازار کار خوبی داره؟

کجا میخواید مشغول شید بعد اتمام درستون یعنی بازار کار این رشته چیه و اینکه بازار کار خوبی داره؟

عزیزم من آموزگار هستم

فقط مدرک لیسانس نیازمه که تحویل بدم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
آخه دختر دایی من هتلداری میخوند تهران غرب شهرک غرب بود دانشکدشون واسه اون پرسیدم،شما چرا شناسایی بشی ...

جدیدا مکان دانشگاهش عوض شده گلم

قبلا اونجا بود، نزدیک میلاد نور

نه منظورم اینه که توی خیلی از تاپیکا، رشته م رو گفتم، شهرمو گفتم، دانشگاه، ترم و… 🤣🤣🤣

موفق باشی عزیزم

قربونت بشم

همچنین💕🙏🏻❤️😘🥰🫶✨

جدیدا مکان دانشگاهش عوض شده گلمقبلا اونجا بود، نزدیک میلاد نورنه منظورم اینه که توی خیلی از تاپیکا، ...

آره دقیقا نزدیک میلاد نور بود

انشالله موفق باشی همیشه