2821
2789
عنوان

عمل بینی

61 بازدید | 9 پست

دوستان ببینیمو دو هفته پیش عمل کردم الان چسبو باز میکنم اصلا از خودم خوشم نمیاد🥲🤣 نمیرخم عالیه تمام روحم یجوریه بعد به طرف بینیم بزرگ تر از یک طرفشه طبیعیه اینا میره؟ باده ؟ دارم سکته میکنم نکنه خراب شه؟

من اولین با ک باز کردم تا ۳ روز گریه میکردم الان بعد ۷ ماه ۸۰ تا ۹۰ درصد راضیم...خیلی بد بود اوایل

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من اولین با ک باز کردم تا ۳ روز گریه میکردم الان بعد ۷ ماه ۸۰ تا ۹۰ درصد راضیم...خیلی بد بود اوایل

یعنی این کیجه برطرف میشه ؟ کل صورتم باد داره ولی میترسم درست نشه به خاطر خانولدمم نمیتونم گریه کنم میترسم فک کنن خراب شده غصه بخورن دارم سکته میکنم فقط 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی این کیجه برطرف میشه ؟ کل صورتم باد داره ولی میترسم درست نشه به خاطر خانولدمم نمیتونم گریه کنم م ...

ب نظرم درست میشه...من ک منتظر بودم برم ترمیم الان خیلی راضی هستم...فقط صبر کن....هیچوقت هیچوقت اون چیزی ک میخوای دقیقا نمیشه...‌ولی الانم نباید نظر بدی...اصلا ب نظر بقیه هم اهمیت نده...بسپر ب زمان

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ب نظرم درست میشه...من ک منتظر بودم برم ترمیم الان خیلی راضی هستم...فقط صبر کن....هیچوقت هیچوقت اون چ ...

مرسیی حتما 🥲  فقط می‌خوام کج نشه از همچی راضبم فقط 

یکی از پره های بینیم از اونیکی بزرگ تره و ضایع تو چشمه ولی خب اون سمت صورتم خیلی باد داره شاید بزه 

مرسیی حتما 🥲 فقط می‌خوام کج نشه از همچی راضبم فقط یکی از پره های بینیم از اونیکی بزرگ تره و ضایع ت ...

یکم وایستا من عکس چند ماه میشم رو با عکس چند روز پیشم بهت بدم ببینی...البته فقط عکس سوراخهای بینی

من عکس سمت راست رو به طور اتفاقی وقتی گوشیم رو حالت دوربین بود گرفت بخاطر همین زاویه درستی نداره ولی بازم تغییرش معلومه

عکس چپ ۱ ماه بعد عمله