2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا کیه که قدر بدونه شوهر های خوب سرتا پاشونو طلا میگیره سرکارنمیره خانم دائم تاظهر خوابن آخر سر هم ...

خوش به حالشون شانس دارن

منم پشیمونم از اینکه زود ازدواج نکردم

زندگی ها رو از ظاهر قضاوت نکنید 

من‌تو فامیلمون زبون زدم میگن به به چه زندگی چقدر خوشبخته 

اما نمیدونن چه درد برزگی دارم که همیشه و هرلحظه داره نابودم میکنه

ای که دستت میرسد کاری بکن...
هیچ کس همه چیزایی که گفتی رو با هم نداره

نمیگم‌ همه چی رو باهم دارن اما اون ذوق و شوقی که تو سن کم داره آدم دیگه بعدا نداره و اینکه خب طرف مقابلت وقتی خوب باشه یعنی دو طرف باهم بسازن خیلی خوبه دیگه حالا بعضی اخلاقا یا پول کم و زیادم هست

زندگی ها رو از ظاهر قضاوت نکنید من‌تو فامیلمون زبون زدم میگن به به چه زندگی چقدر خوشبخته اما نمیدونن ...

یعنی خوشحال باشم که ازدواج نکردم؟😅😂

ایشالا حل بشه مشکلتون 

نمیگم‌ همه چی رو باهم دارن اما اون ذوق و شوقی که تو سن کم داره آدم دیگه بعدا نداره و اینکه خب طرف مق ...

همینو میگم منم

تو سن کم ادم خیلی شوق و ذوق داره اما دلیل بر این نمیشه خیلی هم خوش بگذره چون خیلی بی تجربه و ناآگاه و نپخته ای

بله این که طرف خوب باشه تو هر سنی عالیه اما الزاما اینطوری نیست همه اونایی که زود ازدواج میکنن شوق و ذوق که دارن شوهر خوبم دارن دیگه چی بهتر از این

منم میگم خوش بحال اونایی که دیر ازدواج کردن هم گشتن و خوش گذروندن هم کلی آگاه تر و پخته ترشدن هم چون سالها تنها بودن حالا قدر زندگی مشترکو میدونن شوهر خوبم که گیرشون بیاد دیگه همه چی عالیه خوش بحالشون واقعا !

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

همینو میگم منمتو سن کم ادم خیلی شوق و ذوق داره اما دلیل بر این نمیشه خیلی هم خوش بگذره چون خیلی بی ت ...

آره واقعا اینجوریم میشه بهش نگاه کرد درسته :)