دخترکارتر2 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2512 عنوان سردرد بچه ی 7 ساله از چیه 744 بازدید | 8 پست پسرم از صبح میگه سرم درد میکنه بهش استامینوفن دادم خوابید نمیدونم از چیه کسی تجربه نداشته دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:) 1403/04/24 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32891 کم آبی، کم خوابی، بازی زیاد با تبلت و گوشی، گرمازدگی، ضعیف بودن چشم ها، سرماخوردگی دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 11026 کمبود خواب،گرما،آفتاب،تشنگی و گشنگی،بازی بیش از حد با گوشی فعلا اینارو تو پسر خودم دیدم 😆 چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
jggdewopyr عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1476 شاید چشم خورده؟یه اسپند و کندر دود کن براش الان، صدقه بزار کنا یه تخم مرغ هم بشکون اگه خوب شد که بدون چشم خوردهاگه خدایی نکرده ادامه داشت ببر دکتر یه چک بشه
دخترکارتر2 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2512 شاید چشم خورده؟یه اسپند و کندر دود کن براش الان، صدقه بزار کنا یه تخم مرغ هم بشکون اگه خوب شد که بدو ... آره احتمالا دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
ماماکو عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 378 معمولا پیش میاد چون تو این سن جمجمشون داره رشد بیشتری میکنه میدونه از گرما هم باشه و البته ضعف چشم خیلی دلیل مهمیه
دخترکارتر2 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2512 کمبود خواب،گرما،آفتاب،تشنگی و گشنگی،بازی بیش از حد با گوشی فعلا اینارو تو پسر خودم دیدم 😆 همه ی اینارو داره.ی ماهه پدرشوهرم مریض هی میگه سرم درد میکنه سرگیجه دارم نمیدونم اینم ادای اونو درمیاره یا نه ی بارم گفت سرم گیج میره دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 11026 همه ی اینارو داره.ی ماهه پدرشوهرم مریض هی میگه سرم درد میکنه سرگیجه دارم نمیدونم اینم ادای اونو در ... خخخخ عزیز دلم🤭🥰 چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
دخترکارتر2 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2512 معمولا پیش میاد چون تو این سن جمجمشون داره رشد بیشتری میکنه میدونه از گرما هم باشه و البته ضعف چشم ... زبلد سرش تو گوشیه شاید چشمش ضعیفه دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)