2777
2789
عنوان

کاش یه مادر بشم عین مادر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 30 پست
لیسانس ۶۰

واقعا بهشون حسودیم شد من هیچ وقت نتونستم مامان خوبی باشم

دیشب تو هیئت بودیم چای دادن دخترم گفت مامان اون دخترخانم وقتی آشغال دید توی چاییش به مامانش گفت ومادرشم براش عوض کرد وچایی را برگردوند ولی اگه توبودی می گفتی زشته هیچی نگو وبخور

دلم سوخت

حق باشماست
برام بگو چجور؟

نمیدونم خودمم تعجبه برام

هیچ وقت محدودم نکرد

ولی یادم نیست راجب مسائل جنسی قبل بلوغ چیزی شنیده باشم

یا کنجکاو شده باشم

همشو بعد ۱۴ سالگی برام توضیح داد

ولی بچگی بهم میگفت که فقط مامان حق داره به بدنت دست بزنه اونم نه نقاط خصوصی

برا ۲۰ سال پیش خیلی حرفه

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بهشون حسودیم شد من هیچ وقت نتونستم مامان خوبی باشمدیشب تو هیئت بودیم چای دادن دخترم گفت مامان ...

عریزم شما بهترینی پیش میاد دورت بگردم 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

جوون به مامانت.خدا برا هم حفظتون کنه عزیزم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

❤این روزا دعاهام از ته دله نمیدونم چرا🤣

از ته دل آرزو میکنم خدا حفظش کنه براتون

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

میگم یه کاربری هم برا مامانت درست کن ما رو هم تگ کن بیان بهمون از تجربه های قشنگشون بگن و از دانسته هاشون استفاده کنیم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
میگی محدود نمیکیرد مثال میزنی

اره 

خودش با حجاب ولی هیچ وقت مجبورم نکرد

عوضش یجور تربیتم کرد 

که خودم بد لباس نمی پوشم

میگم یه کاربری هم برا مامانت درست کن ما رو هم تگ کن بیان بهمون از تجربه های قشنگشون بگن و از دانسته ...

میپرسم

تو تاپیک میگم

چون خودمم کنجکاوم

زیاد اهل مجازی نیست