2777
2789
عنوان

عهه دیدین اسکار گرفتم تبریکککک

167 بازدید | 15 پست

واقعا اسکار گرفتیم 

اسکار بی عدالتی گرفتیم 

تبریک میگم هاا

طرف چون سهمیه داره به مصاحبه فرهنگیان قبول شده تازه تجدید عم داشت از سال‌ پیش 

من هدفم فرهنگیان نیست حتی کنکور عم نیست الان ام همه درس هارو افتادم درحالی تا صبح بیدار بودم 

ولی‌ حرفم‌ با اوناست ک سگ دو زدن از همه‌ چی گذشتن مثل‌ چی خوندن تلاش کردن ولی‌ چون باباش سهمیه نداشته کنکور درنیومدن‌ یا مصاحبه فرهنگیان قبول نشدن  

منظورم همون دعوت نشدن هست از اول‌ اون دختری ک تجدید داره بعدش آرایشگر عم هست به مصاحبه فرهنگیان دعوت‌ شده آرههه بخاطر سهمیه 🤣🤣🥲🥲

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسشم خوب بوده لابد با سهمیه خالی که قبول نمیشی

بابا گفتم درسش خوب نیست هیچ هدفش کنکور یا دراومدن تو فرهنگیان نبود دعوت شده مصاحبه ولی‌ 

سهمیه دارا ظرفیتشون جداست  شما بلدی با رقبای خودت رقابت کن فک اصلن اون ظرفیتی که به سهمیه دارا دادن وجود نداره یعنی شما فقط مشکلتون سهمیس منخودم نه سهمیه دارم نه چیزی  ولی سر بحثم اینه الان اگه جنگ بشه کدوم یکی از پدراتون  یا پسرامون  حاضرن برن جنگ  

الان سهمیه دارا میان میخورنت

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
سهمیه دارا ظرفیتشون جداست شما بلدی با رقبای خودت رقابت کن فک اصلن اون ظرفیتی که به سهمیه دارا دادن ...

نههه 

من هیچ رقابت نمیکنم چون اعتقادی به کنکور اینا ندارم‌ 

ولی‌ اونایی‌ ک زحمت میکشن‌ حقشون این نیست خورده بشه‌ حقشون خود بی عدالتی هست این 

ببین‌ اون موقع با الان فرق داشت برن جنگ الان ایران زمین و آسمان عوض شده 

اوتا بخورن منم میخورم‌ 🤣

متاسفانه این تیپ آدما خودشونو زدن به نفهمی و بحث باهاشون بی فایدست

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
متاسفانه این تیپ آدما خودشونو زدن به نفهمی و بحث باهاشون بی فایدست

دقیقا تازع به خودشون حق عم میدن