2777
2789
عنوان

عدد بتا پایین

153 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ۸ روز تاخیرداشتم البته با توجه به ترشحاتم فهمیدم حول‌و حوش ۲۶ و ۲۶ دوره م تخمک گذاری کردم تا پریروز هرچی بی بی میزدم منفی بود امروز دوتا زدم هاله داشت بدو بدو رفتم آزمایش بتام ۳۰ بود 😢دارم از غضه پر پر میشم کسی تجربه داشته با این عدد پایین مشکلی نداشته باشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند روز از پریود گذشته نگران نباش به عدد توجه نکن روحیه تو حفط کن خدا کمک میکنه

گفتم که با توجه به دوره قلبم با پریود ۳۱ روزه ۸ روز تاخیرداشتم البته با سیکل ۳۱ روزه حدود ۱۷ و ۱۸ تخمک گذاری رخ میده ولی این ماه میدونم حدود ۲۶ و ۲۷ تخمک گذاری داشتم با توجه به علایمم

گفتم که با توجه به دوره قلبم با پریود ۳۱ روزه ۸ روز تاخیرداشتم البته با سیکل ۳۱ روزه حدود ۱۷ و ۱۸ تخ ...

خب نگران نباش شاید بخاطر تخمک گذاری دیرتر  شده بتا هنوز یالا نرفته  ریلکس باشی بهتره استرس  خودش سم. واسه بدن سیستم و به هم میزنه