2777
2789
عنوان

نه تو می مانی و نه اندوه

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 136 پست
من ندیدم دو صنوبر را باهم دشمن من ندیدم بیدی سایه اش را بفروشد به زمین رایگان می بخشد نارون شاخه خود ...

مثل یک گلدان میدهم گوش به موسیقی یک روییدن

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
گفته بودی با قطار اینبار خواهم رفت و منمانده ام باید چطور این چرخ را پنچر کنم!#احسان_پرسا

به سراغ من اگر می آیید 

پشت هیچستانم

پشت هیچستان جایی هست 

پشت هیچستان رگ های هوا پر قاصد هایی است 

که خبر می آرند از گل واشده ای دورترین بوته ای گل 

آدم اینجا تنهاست 

و در این تنهایی 

سایه ای نارونی تا ابدیت 

جاریست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوام عیب کنندم که عاشقی همه عمر

کدام عیب که سعدی خود این هنر دارد

#سعدى

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......صرفا و فقط از طریق زیر پیام دهید. ⛔ جهت مشاوره فقط در کانال وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@   پیام ارسال نمایییییید. 

وصالت ار به جهنم، فراقت ار به بهشت

به آن بهشت عوض ندهم این جهنم را

#صفایی_جندقی

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......صرفا و فقط از طریق زیر پیام دهید. ⛔ جهت مشاوره فقط در کانال وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@   پیام ارسال نمایییییید. 
مثل یک گلدان میدهم گوش به موسیقی یک روییدن

زندگی نیست به جز نم‌نم باران بهار 

زندگی نیست به جز دیدن یار 

زندگی نیست به جز حرف محبت به کسی 

ورنه هر خار وخسی زندگی کرده بسی 

زندگی خاطره تلخ فراوان دارد 

دوسه تا کوچه و پس کوچه و 

یک عمر بیابان دارد 

به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانمپشت هیچستان جایی هست پشت هیچستان رگ های هوا پر قاصد هایی است که خ ...

من بودم و دل بود و کناری و فراغی
این عشق کجا بود که ناگه به میان جست؟

#وحشى_بافقى

به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانمپشت هیچستان جایی هست پشت هیچستان رگ های هوا پر قاصد هایی است که خ ...

به سراغ من اگر می آیید نرم آهسته بیایید

مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من

زندگی نیست به جز نم‌نم باران بهار زندگی نیست به جز دیدن یار زندگی نیست به جز حرف محبت به کسی ورنه هر ...

ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم!؟

غم عشق اگر بکوشم که ز دوستان بپوشم

سخنان سوزناکم بدهد بر آن گواهی

#سعدی

من بودم و دل بود و کناری و فراغیاین عشق کجا بود که ناگه به میان جست؟#وحشى_بافقى

زندگی رسم خوشایندی است 

زندگی بال وپری دارد با وسعت مرگ 

پرشی دارد اندازه عشق 

زندگی چیزی نیست که لب طاغچه عادت از یاد من وتو برود 

نیک‌خواه توام و روی تو، دلخواه من است

می‌رود عمر عزیزم، نه به دلخواه چرا؟

#سلمان_ساوجی

زندگی رسم خوشایندی است زندگی بال وپری دارد با وسعت مرگ پرشی دارد اندازه عشق زندگی چیزی نیست که لب طا ...

زندگی،
راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست
رود دنیا جاریست
زندگی ، آبتنی کردن در این رود است
وقت رفتن به همان عریانی؛
که به هنگام ورود آمده ایم

#سهراب_سپهری