2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرتم مشکل داره؟چند سالته؟

۳۹ سالمه.

همسرم ازمایشاتش سالم بود.

ای وی آف پارسال  منفی شد دکتر سونو بیضه و شکست اسپرم نوشت.توی سونو واریکوسل خفیف تو هر دو بیضه نشون داد که گفت خفیفه و اگه عدد از فلان رفت بالا باید عمل شه.

من آی وی اف ک منفی شد واقعا افسرده شدم درمان ول کردم. الان بعداز نزدیک به یکسال دوباره ۳۰ تیر نوبت دکتر پیش یه دکتر جدید دارم... قبلیه گفت بیا یبار دیگه ای وی اف کن نشد اهدایی. فقط ۵ تا تخمک داشتم چون پلی کیستیکم

۳۹ سالمه.همسرم ازمایشاتش سالم بود.ای وی آف پارسال منفی شد دکتر سونو بیضه و شکست اسپرم نوشت.توی سونو ...

من همسرم مشکل داره برای طبیعی تخمکام کمه ولی مشکلی ندارم چون همسرم مشکل داره سخته برای ای وی اف هم بدن من جواب نمیده سخته 

ولی اکه همسرت سالم باشه با ذخیره پایین هم طبیعی میشی اگه چسبندگی لوله اینا نداشتع باشی

من آی وی اف ک منفی شد واقعا افسرده شدم درمان ول کردم. الان بعداز نزدیک به یکسال دوباره ۳۰ تیر نوبت د ...

پلی کیستیک که تعدادش زیاد چون فولیکول های قبلی هم که از قبل موندن با دارو بزرگ میشن

من همسرم مشکل داره برای طبیعی تخمکام کمه ولی مشکلی ندارم چون همسرم مشکل داره سخته برای ای وی اف هم ب ...

ببین پارسال عکس رنگی گرفتم دکتر برام با تزریق باز کرد بعدم ای وی اف کردم.خب از ۵ تخمک ما ۲تا جنین با کیفیت متوسط تسکیل شد(البته حس میکنم دروغ گفتن چون موقع انتقال جنین شناس گفت برو دعا کن اینا بگیره درحالیکه قبلش گفت جنینات گریدشون خوبه) روزای سختی بود هنوزم یادش میفتم دلم نمیخواد دوباره شروع کنم

ببین پارسال عکس رنگی گرفتم دکتر برام با تزریق باز کرد بعدم ای وی اف کردم.خب از ۵ تخمک ما ۲تا جنین با ...

چسبندگی داری؟ 

چسندگی لوله باید قبل انتقال لاپارسکوپی کنی که منفی نشه انتقالت