2789
عنوان

نان صبحانه

389 بازدید | 12 پست

من تو وعده صبحانه دو کف دست نان سنگک میخورم،این مقدار زیاده یا خوبه؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خوش ب حالت من یه لقمه هم نمیخورم

چرا نمیخوری؟الان پس دو کف دست بدون حساب کرد انگشت ها البته،زیاده یا خوبه؟

خوبه

دارم وزن کم میکنم،میخواستم ببینم بعنی به خاطر این مقدار مصرف نان هست؟برنج هم نصف بشقاب میخورم ناهار ها،شام هم یا نمیخورم یا یک کف دست نان با پروتئین حالا هرچی که باشه

خیلیم خوبه گلم

ممنونم،آخه دارم وزن کم میکنم،میخواستم ببینم بعنی به خاطر این مقدار مصرف نان هست؟برنج هم نصف بشقاب میخورم ناهار ها،شام هم یا نمیخورم یا یک کف دست نان با پروتئین حالا هرچی که باشه

نهصد و خورده ای هم ش ...[/QUOTE]

رتبشون شده 48 

مگرمن گفتم استفاده نمیکنم؟؟؟؟؟ چرا نمیخونید پیامارو 

حرف و من و امثال من اینه ایشون دروغ گفته و از نردبون دروغا خودشو تو دل مردم جاداده و شده ادم الان و... پیامارو بخونید لطفا من حوصله ندارم 100بار بگم بخدا

نهصد و خورده ای هم ش ...[/QUOTE]

رتبشون شده 48 

مگرمن گفتم استفاده نمیکنم؟؟؟؟؟ چرا نمیخونید پیامارو 

حرف و من و امثال من اینه ایشون دروغ گفته و از نردبون دروغا خودشو تو دل مردم جاداده و شده ادم الان و... پیامارو بخونید لطفا من حوصله ندارم 100بار بگم بخدا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نهصد و خورده ای هم ش ...[/QUOTE]رتبشون شده 48 مگرمن گفتم استفاده نمیکنم؟؟؟؟؟ چرا نمیخونید پیامارو حر ...

چرا یهو اومدین اینجا نوشتین؟!!عزیزم از علم استعدادش نردبان ساخته و رفته بالا،اونهمه پادکست و کتاب خوندن و کناب خون کردن آدما و کمک های روانشناسی،واقعا نامردیه اینجوری بهش حمله کردن،یکم انصاف داشته باشبن،این آدم خیلی کمک کرده به خیلی ها تو علم روانشناسی،حالا باباش آخوند باشه،مگه من و شما خودمون پدر و مادرمون رو انتخاب کردیم؟بحث سهمیه هم که گفتم هرکی بود استفاده میکرد ایشونم روش

چرا یهو اومدین اینجا نوشتین؟!!عزیزم از علم استعدادش نردبان ساخته و رفته بالا،اونهمه پادکست و کتاب خو ...

اینجا نوشتم چون میخاستم جواب بدم تاپیک قفل شد و اینجا برات گفتم 

عزیزم حرف من اینا نیست شما برو پیامارو بخون میفهمی هرچی من بگم حرف خودتو میگی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اینجا نوشتم چون میخاستم جواب بدم تاپیک قفل شد و اینجا برات گفتم عزیزم حرف من اینا نیست شما برو پیاما ...

خوندم همش رو خودنم،مهم اینه که با جفنگیات دیگران جو نگیرتمون و سوار موج نشیم،آدمای این دوره طاقت دیدن موفقیت دیگران رو ندارن و منتظر یک سوتی هستن که بر طبل شادانه بکوبن و هل هله کنن که دیدین گفتیم اینم پوچه و الکی موفقه،این موارد زیاد شده،اگر انصاف داشته باشیم و خصمانه نگاه نکنیم دیگه با اونجور آدما هم نظر نمیشیم