2777
2789
عنوان

زشت شدم کمک....

494 بازدید | 15 پست

کسی از رنگ کردن مو آرایشگری سر درمیاره؟من امروز زیتونی کردم خیلی بد شده اصن بهم نمیاد اگه فردا بدم دکلره کنم روشن بشه مشکلی پیش نیاد؟؟

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام ان قد بمونه به پایه برسه  روشن روشن بشه خیلی پشیمونم اولش قشنگ بود طلایی بود باید فقظ ریشه گیری میکردم اشتباه کردم رنگشو عوض کردم

موهای خودم مش گی بود دکلره کرده بودم پنج ماه پیش روش رنگ ساز نقره ای گذاشتم عالی شده بود دوستانت مش گی در اومده بود رفتم ریشه گیری کنم نمیدونم چی شد رنگشم عوض کردم زیتونیه تیره شده اصن بهم نمیاد ناراحتم دوستام

آخه اصم خوب نیست که آرایش کنم سعی کنم جلوه داشته باشه تصمیم دارم به شوهرم نگم چون الکی میگه همین خوبه صبح برم دوباره دکلره کنم طلای کنم میدونمم طلایی دوست داره اینو دید گفت همه رنگی بهت میاد اون دفعه ذوق کرده بود

من بعد عید رفتم موهامو از تیره روشن کردم انقدر خورد تو ذوقم که روسریمو میکشیدم جلو میرفتم بیرون بعد که یه هفته گذشت و چند بار شستم رنگش بهتر شد.

حالا تو هم بذار یکی دو هفته بگذره شاید رنگش بهتر شد و بعدم ادم بعد یه مدت که موهاشو از تیره روشن میکنه یا از روشن تیره میکنه اولش فوق العاده شدید میخوره تو ذوقش ولی بعد بهش عادت میکنه من چند سال پیش هم که پرکلاغی کردم اولش بدجور خورد تو ذوقم ولی بعدش عاشقش شدم.

اگه اطرافیان بهت میگن رنگ موهات خوب شده پس بدون خودتم بهش عادت میکنی بعد یکی دو هفته.

مشگل اینکه هیچکس نمیگه خوبه همه میدونن اولیه بیشتر بهم میومد چون پیوستم سفیده روشن بهم میاد میترسم دکلره کنم اتفاقی بیفته یکم دلداریم بدین لطفا