2789
اگرم حجاب کاملی نداشته باشه یعنی مذهبی نیست.؟

خب احتمالش کمتره،چون من هر دوشو دیدم کسی که حجاب کامل نداشته ولی مذهبی بوده و کسی که کلا اسلامو قبول نداشته ولی حجاب کامل داشته

کاربر آقا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اهل خدا و نماز و قران خیییلی ولی روزه سه روز.معمولا چون فشارم میوفته معمولا

آخه من ی کیس پیدا کردم میخوام باهاش برم تو رابطه پوشش سلیقه من نیست ولی دوست دارم حداقل اهل نماز و روزه باشه نمیدونم چیکار کنم 

از طرفی میدونم به این امید برم جلو که تغییرش بدم ی تفکر اشتباه هست

خب احتمالش کمتره،چون من هر دوشو دیدم کسی که حجاب کامل نداشته ولی مذهبی بوده و کسی که کلا اسلامو قبول ...

آخه من ی کیس پیدا کردم میخوام باهاش برم تو رابطه پوشش سلیقه من نیست ولی دوست دارم حداقل اهل نماز و روزه باشه نمیدونم چیکار کنم 

از طرفی میدونم به این امید برم جلو که تغییرش بدم ی تفکر اشتباه هست

نمیدونم چیکار کنم.؟

آخه من ی کیس پیدا کردم میخوام باهاش برم تو رابطه پوشش سلیقه من نیست ولی دوست دارم حداقل اهل نماز و ر ...

عه شما آقا بودین😐

آخه کیس شما معیار انتخابی تونو نداره یک

دو هیییچ کس بعد ازدواج تغییر نمیکنه اگه هم بکنه مدت کوتاهیه بعدش حس میکنه آزادیشو ازش گرفتین.بهتر نیس قبل هر کاری تصمیم منتقط تری بگیرین.یه روز دو روز نیس ها حرف یه عمره

سره کلاس اره

پس خیلی بعیده که مذهبی باشه،به نظر من یا باید همینطور که هست دوستش داشته باشی یا بیخیالش بشی اصلا شاید اون با عقاید شما کنار نیاد چه برسه به اینکه خودشو تغییر بده

کاربر آقا
پس خیلی بعیده که مذهبی باشه،به نظر من یا باید همینطور که هست دوستش داشته باشی یا بیخیالش بشی اصلا شا ...

من تاحالا تو رابطه نبودم ولی الان حس میکنم یکی باید تو زندگیم باشه هیچ کیسی هم مطابق با سلیقه من پیدا نمیشه