2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

151 بازدید | 7 پست

دوستان من یکی از دوستانم ۲۶ سالشه و پدر و مادرش فوت کردن بعد این دوستم یه خواهر داره که خواهرش ازدواج کرده و رفته یه شهر دیگه و یه برادر هم داره 

برادرش هم بزرگتر از خودشه بعد این برادرش خیلی اذیتش میکنه ینی کلا از زمانی که پدر و مادرشون زنده بوده این برادر همش با این خواهرش بد بوده حالا الان که پدر و مادرشون فوت کردن کلا این آقا با دوست من بدتر هم شده

همش توهین میکنه و همش بهش شک داره

اصلا این دوست من واقعا دختر خوبیه و کار به کار کسی نداره 

اما این برادرش کلا خیلی داره اذیتش میکنه و این دوست من اصلا همش اعصابش از دست داداشش خورده

همش زنگ میزنه به من یا پیام میده و میگه از دست داداشم ناراحتم و خسته شدم

منم نمیدونم چی کمکی بهش کنم

یبار رفته پیش مشاور خانواده و اونم یه راهکارایی داده  اما بازم مشکل دوستم حل نشده

شما چه راهکاری پیشنهاد میدید؟

اگه جای دوست من بودید چکار میکردید؟

هر طور شده در سن ۲۶ سالگی مستقل می شدم تا بیشتر از این اسیبب روحی و جسمی نبینم ...عزت نفس و اعتماد به نفسم به فنا نره ...و با کلی مشکل روحی روانی بقیه عمرم و سر نکنم ...۲۶ سال دیگه کوچیک نیست که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکش کنه شرایطش سخت هس، انشالله یه ازدواج خوب بکنه، سر کار اینا نمیره؟ درس نمیخونه؟

راستش یه مدت درس میخوند حالا فعلا شرایطش یکم براش مهیا نیست

وگرنه ممکنه دوباره شروع کنه

راستش یه مدت درس میخوند حالا فعلا شرایطش یکم براش مهیا نیستوگرنه ممکنه دوباره شروع کنه

حداقل سرکار بره به صورت تمام وقت صبح تا عصر، اینطوری هم دستش تو جیب خودش هس هم مدتی رو خارج از منزل هس