2821
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 45 پست
ولی عجیب ترین چیزی که دیدم یه دختر متولد ۸۹ بهتره بگم دهه نودی تو یه تاپیک داشت یه خانمی رو مثلا برا ...

خدامیدونه چقدر از این نوجوانای خیال پرداز که ادعای عاقلی دارن باعث طلاق شدن

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

مردا که نفرا انگیزن🤢یک مشت خاله زنک میان بین خانما نظر بدن😒😒

دقیقا 

ما تاحالا به کسی آزارم نمی‌رسونیم

جای کسی هن تنگ نکردیم

تو مسائلی که بهمون ربط نداره هم دخالت نکردیم 

هرچند ده نودیا زدن رو دست ما هشتادی ها 

بیشتر از سنشون میفهمن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصلا موافق حضورشون نیستم چون محتوای سایت اصلا مناسبشون نیست امروز یک دختر ۱۳ساله عکس گذاشته بود خ ...

دقیقا.  ای کاش حداقل سایت دیگه ای بود برای مسائل درسیشون.  ن اینجا

میان یچیزی بپرس هزار تا تاپیک نامناسب و .. میبینن 

خوب نیست اینجوری اخع

اینجا یه سایته برای اینکه از کسی که تجربش از تو بیشتره راهنمایی بگیری کمکت کنه

دخترای دبیرستانی ام دغدغه شون کنکور و معدله

پدر مادرا اونقدری دغدغه های مختلفی دارن که وقت نمیکنن به حرفای بچه شون توجهی کنن

در نتیجه اونا هجوم میارن اینجا؛

بعدم توی تاپیکای کنکور و معدل معمولا کسایی نظر میدن که هم سن و سال خودشونن 

و همچین توی تاپیکایی که به مسائل ازدواج و اینا مربوطه دخترای دبیرستانی نظری نمیدن!

اینجا صرفا فقط بخاطر راهنمایی گرفتنه و هر خانومی توی هر سنی ممکنه توش باشه و تو خب میتونی توی تاپیک اونایی که دبیرستانی ان نظری ندی!

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

دقیقا. ای کاش حداقل سایت دیگه ای بود برای مسائل درسیشون. ن اینجامیان یچیزی بپرس هزار تا تاپیک نامن ...

نوجوونای الان بیشتر از شما توی این موارد اطلاع دارن

مخصوصا دهه نود که زدن روی دست دهه هشتاد

فقط اسم ما بد دررفته

و دعوا

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
مردا چی میخوان؟باز ما که. قابل تحمل تریممسائل دخترونه مثل پریود و ... اینا و مشورت میکنینمولی زیر ۱۴ ...

من مردم. خیلی‌ کمک به خانم های اینجا کردم که زندگیشون واقعاً تغییر کرد. تو چیکار کردی برای مردم. هر جا هستید ادم باید سود داشته باشه

هوف
ولی عجیب ترین چیزی که دیدم یه دختر متولد ۸۹ بهتره بگم دهه نودی تو یه تاپیک داشت یه خانمی رو مثلا برا ...

این دهه هشتادیا و نودیا فوق العاده زرنگن باهوشن

قدر بارون های انزلی باریدم من🌧️

من مردم. خیلی‌ کمک به خانم های اینجا کردم که زندگیشون واقعاً تغییر کرد. تو چیکار کردی برای مردم. هر ...

آقای محترم ایشون داره میگه دخترای نوجوان به درد سایت بارداری نمیخورن منم گفتم آقایون چی 

لااقل ما دختریم و یه چیزی میفهمیم

ولی شما آقایون چی؟

کاربر آقای محترم کم ندیدم تو سایت