2777
2789
عنوان

یعنی مشکل از کیه

91 بازدید | 8 پست

سلام ، من اقا هستم نمیدونم عضویتم توی این انجمن مجاز هست یا نه ، در یک مورد سوال داشتم و راهنمایی میخواستم چونکه فضا و صمیمت اعضای اینجا را خیلی مناسب دیدم گفتم سوالم را مطرح کنم.

من یک سال گذشته رو برای خودم هدف گذاری کردم که برای ازدواج و اشنایی اقدام کنم 

با چند نفری برای این ارتباط گرفتم و مدتی صحبت کردیم و بعد اینکه چند وقت گذشت من خودم کنار کشیدم . چیزی که ازارم میداد تجربه و فهم این بود که سطح فکر این خانم ها خیلی سطحی بود مدام درگیر حسادت و مقایسه و کار های خاله زنکی بودن ، مثل اینکه فلان فامیلشون چی داره یا چی میخوره، فلان ادم چی گفته ، خلاصه همه چیزشون شده بود  لباس و خوراک و آرایش و گوشی ایفون و غیبت و خودنمایی و ظاهر سازی و خرافات و دروغ هایی آشکاری که دیگران بهشون گفته بودن و .... 

منکه نتونستم با این چیزا کنار بیام و به کل از ازدواج نا امید شدم چون اعتقادم این بود زندگی یک معنای عمیق تر از این چیزا هم داره و من نمیتونم با همچین تفکر هایی یک عمر زندگی کنم

تاپیک زدم ببینم مشکل از منه یا اونا ؟همه خانم ها اینطور هستن ایا ؟ افرادی که متاهل هستید شما تجربه مشابهی داشتید ؟ راهکار چیه و نظر شما در کل چیه ؟

ممنون میشم اگر نظرتون را بگید چون خیلی فکرم را درگیر مرده این مسئله

الان  اکثرن همینن .....ادم ی که ظواهر رودنبینه کم پیدا میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید فکر کنید و جاهای بهتری دنبال دختر باشید دختری که به قول شما خاله زنک نباشه فکر کن ببین دختر با مشخصاتی که میخوای کجاها ممکنه باشه مثلا شاید تیپ معلم بخوابد یا ورزشکار 

افراد متفاوت هستند ولی این حسادت های زنانه توی حتی بی تفاوت ترین آدم ها هم بالاخره اون ریشه حسادت توی وجودشون خودشو نشون میده چون خانم ها عمداتا دوست دارند حس برتری را

شما دقیقا میخواید همسرتون چطور آدمی باشه؟ اون سطح فکر عمیق از نظرتون چیه؟

چندسالتونه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
باید فکر کنید و جاهای بهتری دنبال دختر باشید دختری که به قول شما خاله زنک نباشه فکر کن ببین دختر با ...

به نظرم هرکسی حتی با کمترین درصد هم این ها دیده میشن

به نظرم ربطی به شغلشون هم نداره چه بسا که روانشناسانی هستند که صحبت هاشون برای خودشون صدق نمیکنه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
به نظرم هرکسی حتی با کمترین درصد هم این ها دیده میشنبه نظرم ربطی به شغلشون هم نداره چه بسا که روانشن ...

آره به شغل نیست ولی یه سری خصوصیات اخلاقی خاص دارن و ترجیحات شغلی شوند فرق می‌کنه، خانمهایی که اینطوری نیستن.

مثلا من خانم برنامه نویسی که این خصوصیات رو داشته باشه ندیدم ولی خوب درباره همه صدق نمیکنه

افراد متفاوت هستند ولی این حسادت های زنانه توی حتی بی تفاوت ترین آدم ها هم بالاخره اون ریشه حسادت تو ...

کسی که هدفش از زندگی و ازدواج کاملا براش مشخص باشه ، باهوش باشه ، کار هاش بر اساس عقل و منطق باشه ، به هیچ چیز وابسته نباشه و مستقل باشه و بخواد کنار هم دیگه رشد کنیم

اینا معیار هایی بود که نتونستم توی شخصی پیدا کنم 

من ۲۷ سالمه