2777
2789
عنوان

آموزگاری💜

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برام

درخواست بده لینک کانالو بفرست برات

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

درخواست بده لینک کانالو بفرست برات

سلام عزیزم توی یه تاپیکی گفتید کانال داشتید برای نکات مهم و تست

من هرچی ایتاسرچ کردم کشکول چیزی نیومد .

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

سلام عزیزم توی یه تاپیکی گفتید کانال داشتید برای نکات مهم و تستمن هرچی ایتاسرچ کردم کشکول چیزی نیومد ...

سلام ،کانال خودم تو تلگرامِ.کشکول در ایتا هست...و لینک کانال کشکول رو داخل کانال تلگرامم گذاشتم...متاسفانه تو ایتا سرچ کردن ضعیفه و چیزی بالا نمیاد... اینجا هم نمیشه لینک داد

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

سلام ،کانال خودم تو تلگرامِ.کشکول در ایتا هست...و لینک کانال کشکول رو داخل کانال تلگرامم گذاشتم...مت ...

درخواست میدم خصوصی برام بفرستید بی زحمت

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

عزیزم امسال خبری نیست از آزمون ممکنه برگزار بشه

بنظرم بخاطر کمبود نیرو،آزمون حتمی است اما متاسفانه بخاطر جنگ تایمش بهم ریخته و مشخص نیست