2777
2789
عنوان

آموزگاری💜

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 39 پست
وای خدا کنه منم خوب شم میخام ازدواج کنم افتادم تو دردسر کلا همه میگن خوب نمیشه و اینا اکه رعایت هم ک ...

وای این حرفا چیه..اصلا ب اطرافیان گوش نده..فقط رعایت کن..با تلفن زیاد حرف نزن،سمه برات.فکت احتیاج ب استراحت داره،یه خورده تحمل کن بعدش کاملا خوب میشی،منم دردش ب گوشم میزد،پشت گوشت رو دست بزن ببینم غدد لنفاویت تحریک شده بزرگ شده؟؟؟

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

وای این حرفا چیه..اصلا ب اطرافیان گوش نده..فقط رعایت کن..با تلفن زیاد حرف نزن،سمه برات.فکت احتیاج ب ...

نه عزیزم غدد لنفاوی ورم نداره 

سست و کسلم این التهاب باعث تپش قلب هم میشه چشم رعایت میکنم مطمئنم خوب میشم چن وقت دیگه چون تجربه داشتم اینجوری رعایت کردم اوکی شو اینسری نمیدونم چرا ترس برم داشته 

یسریا میگن باید گارد بگیریم که بدتر نشه

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم غدد لنفاوی ورم نداره سست و کسلم این التهاب باعث تپش قلب هم میشه چشم رعایت میکنم مطمئنم خوب ...

این بیماری لعنتی طبق تجربه خودم و دستور پزشک فقط با رعایت کردن خوب میشه ینی مثلا دهنت باید در حد یه کوچولو باز بشه،هربار ک دهنت رو بیش از،حد باز کردی و فکت صدا داد ینی باید یک دور از اول شروع کنی تا چند ماه... پس یه مدت ب خودت سختی بده اما تهش راحت میشی...من گارد نگرفتم،گارد برا کسایی هست ک دندوناشونو رو هم فشار میدن مخصوصا موقع خواب،منم یه مدت این توهم رو زدم ک حتما دندونامو فشار میدم رو هم،اما دکترم گفت تو مشکلت اینه بیش از حدتوگوگل سرچ میکنی،و آرامش روحی نداری..منم دیگه سرچ راجب التهاب فک نکردم فقط رعایت کردم و خدا رو شکر خوب شد

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

سلام عزیزم خوبین؟ میشه درخواستمو قبول کنید عضو کانالتون بشم 🌸

سلام مرسی بخوبی شما...بله

آقامنم تلاش کروم روزی۱۷ساعت درس خوندم ولی آخرش تومصاحبه هرکی خواستن قبولش کردن

شهرستان آزمون دادین؟؟؟منم از ترس سلیقه بازی تو مصاحبه،شهر خودمو نزدم

شهرستان آزمون دادین؟؟؟منم از ترس سلیقه بازی تو مصاحبه،شهر خودمو نزدم

آره

کتبی بالا

ولی مصاحبه حقموندادن 

چقدرتمرین کردم برای مصاحبه

اونایی که کتبی۱۰۰نمره ازمن بودن قبول شدن من موندم 

خدالعناشون بکنه

آرهکتبی بالاولی مصاحبه حقموندادن چقدرتمرین کردم برای مصاحبهاونایی که کتبی۱۰۰نمره ازمن بودن قبول شدن ...

آره شهرای کوچیک همش سلیقه بازیه،امسال تاثیر کتبی خیلی بالاتره،به امید خدا قبول میشین

خوشبخالت بابچه چجورخوتدی رلستی کانالونفرستادی ررام

به سختیییییی،ولی معمولا ازونام که خستگی برام معنا نداره ،جا نمیزنم کلا...

کانالو فرستادم برات الان