2777
2789

انچه گذشت رو سوپ کن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

عزیزم من سه تا دندون عقل با هم جراحی کردم والا سوپ با رشته و جو میشه خورد مشکلی نداره که

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز تفت بده، بعدش کمی هم هویج رو تفت بده، کمی هم رب بزن، آب مرغ فراوان بریز، یه دونه هم سیب زمینی رنده کن داخلش، زیر واز رو کم کن بذار جا بیفته دوساعت اینا، هم مقوی هس هم راحت میتونه قورت بده، ب خاطر رنده موادش

خوب با خورده برنج درست کن.

یه مدل دیگم هست.سیبزمینی وهویج رو چهارقاچ کن با یکم مرغ وپیاز بذار بپزه بعد همشو یا رنده کن یا اگه گوشتکوب برقی داری باهم دیگه میکس کن.بعد توی قابلمه خیلی کم روغن و رب تفت بده ومواد پوره رو با دوتا لیوان آب بذار بجوشه تا غلظتش همونقدری بشه که خودش میخواد.میتونی یک قاشق از هر مدل آردی که داری توی همون دوتا لیوان آب حل کنی وبعد اضافه کنی تا قوام بیاد

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

مرغ و هویچ و سیب زمینی و پیاز و جعفری 

هویچ ریز کن. سیب زمینی ریز کن. پیاز ریز کن. مرغ یک تیکه بنداز توش. 

رب گوجه سرخ کن بریز توش. 

مرغش را آخر سر رشته رشته کن. 

جعفری ریز شده بریز توش. 

غذای داغ نباید بخوره